Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1 kez görütülendi.
 

Hem vakit geçiriyor hem para kazanıyor

Amatör olarak başladığı alabalık üretim işini büyüten Dik, Bulancak Kovanlık karayolunun 28. Kilometresinde kurduğu alabalık tesisinde ürettiği balıkları müşterilerine satarken hem de vakit geçirdiğini söyledi. Alibeyköy'de ürettiği balıkları buradaki tesiste satışa sunan Dik, "Hobi olarak başladığım alabalık üretimini tamamen doğal yollarla geliştirdim. Tesisimizde dileyen  müşterilerimize kilo işi alabalık satarken, dileyen müşterilerimize de pişirip servis yapıyoruz" dedi.
Ekleme Tarihi: 12.06.2021 - 19:11

Hem vakit geçiriyor hem para kazanıyor

Bulancak halkının yakından tanıdıdığı ve sevdiği girişimci gençlerden Emrah Dik, Kovanlık Beldesinin girişinde ki alabalık tesisinde hem vakit geçiririyor hemde para kazanıyor.

Amatör olarak başladığı alabalık üretim işini büyüten Dik, Bulancak Kovanlık karayolunun 28. Kilometresinde kurduğu alabalık tesisinde ürettiği balıkları müşterilerine satarken hem de vakit geçirdiğini söyledi.

Alibeyköy'de ürettiği balıkları buradaki tesiste satışa sunan Dik, "Hobi olarak başladığım alabalık üretimini tamamen doğal yollarla geliştirdim. Tesisimizde dileyen  müşterilerimize kilo işi alabalık satarken, dileyen müşterilerimize de pişirip servis yapıyoruz" dedi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.