Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1594 kez görütülendi.
 

Güneş’e umut olur musunuz?

Valilik izni ile gerçekleşen yardım kampanyasına destek olmak amacıyla Güneş Bebeğin gönüllü elçileri tarafından açılan stantta çeşitli ürünler satışa sunularak, Güneş’e destek olunması istendi. Güneş bebeğin sağlığına kavuşabilmesi için tedavisinde kullanılmak üzere 2 milyon 251 bin 750 dolara ihtiyacı var. Şuana kadar yapılan yardımlarla Güneş’in tedavisi için yüzde 41 oranına yani 930 bin dolar üzerinde bir rakama ulaşıldı. Güneş’in gönüllü elçileri bugün akşam saatlerine kadar Bulancak Cumhuriyet Meydanında açık olacak standa tüm Bulancaklı vatandaşları davet ederek Güneş’e umut olmalarını bekliyorlar.
Ekleme Tarihi: 27.04.2021 - 13:31

Güneş’e umut olur musunuz?

SMA Tip 1 hastası 12 aylık Güneş Bebek için doğum günü olan 27 Nisan’da Bulancak’ta gönüllü elçiler tarafından stant açıldı.

Valilik izni ile gerçekleşen yardım kampanyasına destek olmak amacıyla Güneş Bebeğin gönüllü elçileri tarafından açılan stantta çeşitli ürünler satışa sunularak, Güneş’e destek olunması istendi.

Güneş bebeğin sağlığına kavuşabilmesi için tedavisinde kullanılmak üzere 2 milyon 251 bin 750 dolara ihtiyacı var.

Şuana kadar yapılan yardımlarla Güneş’in tedavisi için yüzde 41 oranına yani 930 bin dolar üzerinde bir rakama ulaşıldı.

Güneş’in gönüllü elçileri bugün akşam saatlerine kadar Bulancak Cumhuriyet Meydanında açık olacak standa tüm Bulancaklı vatandaşları davet ederek Güneş’e umut olmalarını bekliyorlar.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.