Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1 kez görütülendi.
 

GİRESUN'UN İLK HOLDİNGİ GEZMİŞ HOLDİNG AÇILDI

Gezmiş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Gezmiş, açılışta yaptığı konuşmada katılanlara teşekkür ederek, "Başarılarla dolu 40 yıllık ticari hayatında fabrikalar, okullar ve yurdun dört bir tarafında yaptığımız 5 bini aşkın konut ile ülke ekonomisine katkı veren, sürekli vergi rekortmenleri arasında yer alan, yüzlerce kişiye iş imkanı sağlayan ve ulu bir çınar gibi güvenin adresi olarak bölgesinde inşaat sektörünün lideri olan Gezmişler İnşaat şirketimiz; Gezmiş Holding'in temel ayağını oluşturmaktadır. Giresun ve Samsun Doğa Kolejleri şirketlerimiz ise eğitimde ezberleri bozan inovatif, projeci vizyonları; akademik başarının yanı sıra spora, sanata önem veren, sorumluluk sahibi, sorgulayan, araştırmacı, özgüvenli dünya ile entegre bireyler yetiştirme misyonları; ulusal ve uluslararası yarışmalarda ülkemizi başarıyla temsil ederek kazanmış olduğu sayısız ödülleri ve ülkenin en iyi okulları sıralamasında sürekli olarak üst kademelerde yer alışlarıyla Gezmiş Holding bünyesine katılmışlardır. Gezmiş Holding; Vizyonu ve misyonuyla toplumsal fayda sağlama düşüncesiyle kurulmuş bir dünya girişimidir. Doğaya saygılı, idealist, girişimci ve dinamik vizyonumuzla yeni yatırımlar, binlerce kişilik istihdam ve katma değer yaratmak önceliğimiz olacaktır. Misyonumuz; gençlerimize iş imkanı yaratmanın daha ötesinde, onlara yol göstermek, "yapabilirsiniz’i öğretmek, örnek olmaktır. Yani balık vermek değil, balık tutmayı öğretmektir. Gezmiş Holding; soruna değil, çözüme odaklanan bakış açısıyla hareket edecek ve dünyayı her türlü canlı için daha yaşanılabilir hale getirmeyi ilke edinecektir. Şu anda birlikte yürüdüğümüz beş yüzü aşkın mesai arka­daşımızla hiçbir zaman iyiye razı olmadık. Çünkü biliyoruz ki iyiye razı olan, mükemmeli aramaz. Taahhüdümüzdür ki Gezmiş Holding olarak önceliğimiz her zaman; "işimizi mükemmel yapmak" olacaktır’. Bu noktaya gelmemizde bize destek olan, güvenen herkese teşekkür ediyor, ilklere imza atan başarılı ekibimizle daha nice başarılara ulaşmayı diliyoruz. Herkese hayırlı, uğurlu olsun" dedi. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış ile Giresun'un ilk holdingi kurulmuş oldu.
Ekleme Tarihi: 16.06.2021 - 16:57

GİRESUN'UN İLK HOLDİNGİ GEZMİŞ HOLDİNG AÇILDI

Giresun'un ilk holdingi olan Gezmiş Holding, bünyesinde bulunan Giresun Doğa Koleji Sosyal Tesislerinde açılışını gerçekleştirdi.

Gezmiş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Gezmiş, açılışta yaptığı konuşmada katılanlara teşekkür ederek, "Başarılarla dolu 40 yıllık ticari hayatında fabrikalar, okullar ve yurdun dört bir tarafında yaptığımız 5 bini aşkın konut ile ülke ekonomisine katkı veren, sürekli vergi rekortmenleri arasında yer alan, yüzlerce kişiye iş imkanı sağlayan ve ulu bir çınar gibi güvenin adresi olarak bölgesinde inşaat sektörünün lideri olan Gezmişler İnşaat şirketimiz; Gezmiş Holding'in temel ayağını oluşturmaktadır.

Giresun ve Samsun Doğa Kolejleri şirketlerimiz ise eğitimde ezberleri bozan inovatif, projeci vizyonları; akademik başarının yanı sıra spora, sanata önem veren, sorumluluk sahibi, sorgulayan, araştırmacı, özgüvenli dünya ile entegre bireyler yetiştirme misyonları; ulusal ve uluslararası yarışmalarda ülkemizi başarıyla temsil ederek kazanmış olduğu sayısız ödülleri ve ülkenin en iyi okulları sıralamasında sürekli olarak üst kademelerde yer alışlarıyla Gezmiş Holding bünyesine katılmışlardır.

Gezmiş Holding; Vizyonu ve misyonuyla toplumsal fayda sağlama düşüncesiyle kurulmuş bir dünya girişimidir. Doğaya saygılı, idealist, girişimci ve dinamik vizyonumuzla yeni yatırımlar, binlerce kişilik istihdam ve katma değer yaratmak önceliğimiz olacaktır. Misyonumuz; gençlerimize iş imkanı yaratmanın daha ötesinde, onlara yol göstermek, "yapabilirsiniz’i öğretmek, örnek olmaktır. Yani balık vermek değil, balık tutmayı öğretmektir. Gezmiş Holding; soruna değil, çözüme odaklanan bakış açısıyla hareket edecek ve dünyayı her türlü canlı için daha yaşanılabilir hale getirmeyi ilke edinecektir. Şu anda birlikte yürüdüğümüz beş yüzü aşkın mesai arka­daşımızla hiçbir zaman iyiye razı olmadık. Çünkü biliyoruz ki iyiye razı olan, mükemmeli aramaz. Taahhüdümüzdür ki Gezmiş Holding olarak önceliğimiz her zaman; "işimizi mükemmel yapmak" olacaktır’.

Bu noktaya gelmemizde bize destek olan, güvenen herkese teşekkür ediyor, ilklere imza atan başarılı ekibimizle daha nice başarılara ulaşmayı diliyoruz. Herkese hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış ile Giresun'un ilk holdingi kurulmuş oldu.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.