Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 10230 kez görütülendi.
 

Giresun’un altın çocuğundan teşekkür

Giresun Göreleli milli okçumuz Mete Gazoz, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları bireysel erkekler klasik yay kategorisinde altın madalya kazanarak kendisine destek olan ve mesaj yollayan herkese teşekkür etti. Klasik yay erkekler finalinde İtalyan Mauro Nespoli'yi yenerek altın madalyanın sahibi olan ve okçulukta Türkiye'ye tarihindeki ilk olimpiyat madalyasını da kazandıran Mete Gazoz, kişisel sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Milli sporcu, bu gururu yaşattığı için çok mutlu olduğunu vurguladı. "Bugün altın madalya aldım, çok mutluyum. Ülkeme bu gururu yaşattığım için çok mutluyum. Her yerden bana desteklerini ileten, sevgi ve mutluluk mesajları gönderen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Hepsini okumam zaman alacak ama hepsini okuyup cevap vermeye çalışacağım. Teşekkür ederim." "Destekleriniz için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız" dedi.
Ekleme Tarihi: 03.08.2021 - 17:46

Giresun’un altın çocuğundan teşekkür

Giresun Göreleli milli okçumuz Mete Gazoz, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları bireysel erkekler klasik yay kategorisinde altın madalya kazanarak kendisine destek olan ve mesaj yollayan herkese teşekkür etti.

Klasik yay erkekler finalinde İtalyan Mauro Nespoli'yi yenerek altın madalyanın sahibi olan ve okçulukta Türkiye'ye tarihindeki ilk olimpiyat madalyasını da kazandıran Mete Gazoz, kişisel sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

Milli sporcu, bu gururu yaşattığı için çok mutlu olduğunu vurguladı. "Bugün altın madalya aldım, çok mutluyum. Ülkeme bu gururu yaşattığım için çok mutluyum. Her yerden bana desteklerini ileten, sevgi ve mutluluk mesajları gönderen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Hepsini okumam zaman alacak ama hepsini okuyup cevap vermeye çalışacağım. Teşekkür ederim."

"Destekleriniz için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız" dedi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.