Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 805 kez görütülendi.
 

Giresunlu hekimler iş bıraktı!

17-18 Şubat 2022 de hasta kabul etmeyerek iş bırakma haklarını kullanan hekimler, Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde basın açıklaması yaptılar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya seslenen Hekimler, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Sağlık Bakanımızın bizlerin taleplerini görmesini, sesimizi duymasını ve konuşmasını istiyoruz" dediler.
Ekleme Tarihi: 17.02.2022 - 14:04

Giresunlu hekimler iş bıraktı!

Giresun'da Hekimsen Sendikasına bağlı Hekimler 2 günlük iş bırakma eylemine başladılar.

17-18 Şubat 2022 de hasta kabul etmeyerek iş bırakma haklarını kullanan hekimler, Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde basın açıklaması yaptılar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya seslenen Hekimler, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Sağlık Bakanımızın bizlerin taleplerini görmesini, sesimizi duymasını ve konuşmasını istiyoruz" dediler.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.