Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1538 kez görütülendi.
 

Giresun’da yeni tedbirler alındı

Giresun’da 2020 tarihinden itibaren Covid–19 pandemi süreci ile ilgili olarak salgınla mücadele kapsamında 2020 yılında 104, 2021 yılında 23 olmak üzere toplam 127 Umumi Hıfzıssıhha Meclis Kararı alınırken, 12 kez de Pandemi Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildiği öğrenildi. Giresun Valiliği Toplantı Salonu’nda bir kez daha toplanan Giresun İli Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Giresun’da son haftalarda artış gösteren Koronavirüs (COVID–19) salgınına karşı alınacak yeni tedbirleri görüştüler. Öte yandan her gün hastanelere koronavirüs şikayeti nedeniyle test yaptırmak için çok sayıda vatandaşın başvurmaya devam ettiği öğrenildi.
Ekleme Tarihi: 23.03.2021 - 16:37

Giresun’da yeni tedbirler alındı

Giresun İli Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Vali Enver Ünlü başkanlığında toplandı.

Giresun’da 2020 tarihinden itibaren Covid–19 pandemi süreci ile ilgili olarak salgınla mücadele kapsamında 2020 yılında 104, 2021 yılında 23 olmak üzere toplam 127 Umumi Hıfzıssıhha Meclis Kararı alınırken, 12 kez de Pandemi Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildiği öğrenildi.

Giresun Valiliği Toplantı Salonu’nda bir kez daha toplanan Giresun İli Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Giresun’da son haftalarda artış gösteren Koronavirüs (COVID–19) salgınına karşı alınacak yeni tedbirleri görüştüler.

Öte yandan her gün hastanelere koronavirüs şikayeti nedeniyle test yaptırmak için çok sayıda vatandaşın başvurmaya devam ettiği öğrenildi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.