Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1 kez görütülendi.
 

Gazze’ye Umut Ol, kermesi açıldı

İHH Giresun Şubesi Kadın Kolları tarafından düzenlenen kermes 1 Haziran Salı günü gün boyunca açık kaldı. İHH Giresun Şube Başkanı Fethi Elmas’ın da katıldığı kermese Bulancaklı vatandaşlarda büyük bir ilgi gösterdi. Ev ürünü yemekler, pastalar, unlu gıdalar, giyim ürünleri, resimlerin yer aldığı ürünlerden edilecek gelir “Gazze’ye Umut Ol” kampanyası dahilinde Filistin’e gönderilecek. Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna’nın da ziyaret ettiği kermes ile ilgili olarak İHH Giresun Şubesi Kadın Kolları Başkanı Meryem Gökali ve Şube Başkanı Fethi Elmas, “Bu kermeste “Yıkılan Evleri Yapalım Projemiz” adlı projemiz ile 25bin Euro bağış toplayarak, Gazze’de evi yıkılan evleri yeniden yapmak için açıldı. Bulancak ve diğer ilçelerde de kermes yapılarak Gazze’deki kardeşlerimize destek olacağız. İHH olarak daha önce de Filistin ve mağdur insanlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.        
Ekleme Tarihi: 01.06.2021 - 18:15

Gazze’ye Umut Ol, kermesi açıldı

Ramazan ayı içinde Filistin’de Gazze’ye saldıran İsrail tarafından evleri yıkılan Filistinli vatandaşlara ev yapmak için başlatılan projeye destek için Bulancak’ta kermes açıldı.

İHH Giresun Şubesi Kadın Kolları tarafından düzenlenen kermes 1 Haziran Salı günü gün boyunca açık kaldı.

İHH Giresun Şube Başkanı Fethi Elmas’ın da katıldığı kermese Bulancaklı vatandaşlarda büyük bir ilgi gösterdi. Ev ürünü yemekler, pastalar, unlu gıdalar, giyim ürünleri, resimlerin yer aldığı ürünlerden edilecek gelir “Gazze’ye Umut Ol” kampanyası dahilinde Filistin’e gönderilecek. Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna’nın da ziyaret ettiği kermes ile ilgili olarak İHH Giresun Şubesi Kadın Kolları Başkanı Meryem Gökali ve Şube Başkanı Fethi Elmas, “Bu kermeste “Yıkılan Evleri Yapalım Projemiz” adlı projemiz ile 25bin Euro bağış toplayarak, Gazze’de evi yıkılan evleri yeniden yapmak için açıldı. Bulancak ve diğer ilçelerde de kermes yapılarak Gazze’deki kardeşlerimize destek olacağız. İHH olarak daha önce de Filistin ve mağdur insanlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.      

 

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.