Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1 kez görütülendi.
 

Fındık’ta Rekolte ve Fiyat bekleniyor

Her fındık hasadından sonra bölgemizde en çok konuşulan konu olan rekolte ve fındık fiyatı yıl boyunca değişmeyen gündem olarak Bulancak ve bölgede devam eder. 2020 fındığı ve peşinden gelen 2021 sezonu fındığı içinde aynı şeyler son bir kaç haftadır fındık içinde bol bol konuşuluyor. Havaların sıcaklaması ile birlikte gittikçe olgunlaşan daldaki fındığın toplanması içinde 35-40 gün kadar bir süre kaldı. Fındıkta en çok merak edilen her zaman olduğu gibi rekolte ne olacak ve buna bağlı olarak fındık kaç lira olacak sorularının cevabı da Temmuz ayının içinde belli olacak gibi. Geçen dönem fındık toplanmadan açıklanan fiyatın bu dönemde üretici bahçeye girmeden açıklanması bekleniyor. Fındık fiyatı için konuşulan rakamlarda 25-35 lira arasında olması yönünde telaffuz edilirken, hükümetin ne diyeceği de en çok sorulan sorular arasında.   
Ekleme Tarihi: 21.06.2021 - 11:20

Fındık’ta Rekolte ve Fiyat bekleniyor

Yine bir fındık toplama dönemi daha geldi ve artık rekolte ve fiyat için sayılı günler kaldı.

Her fındık hasadından sonra bölgemizde en çok konuşulan konu olan rekolte ve fındık fiyatı yıl boyunca değişmeyen gündem olarak Bulancak ve bölgede devam eder.

2020 fındığı ve peşinden gelen 2021 sezonu fındığı içinde aynı şeyler son bir kaç haftadır fındık içinde bol bol konuşuluyor. Havaların sıcaklaması ile birlikte gittikçe olgunlaşan daldaki fındığın toplanması içinde 35-40 gün kadar bir süre kaldı. Fındıkta en çok merak edilen her zaman olduğu gibi rekolte ne olacak ve buna bağlı olarak fındık kaç lira olacak sorularının cevabı da Temmuz ayının içinde belli olacak gibi. Geçen dönem fındık toplanmadan açıklanan fiyatın bu dönemde üretici bahçeye girmeden açıklanması bekleniyor. Fındık fiyatı için konuşulan rakamlarda 25-35 lira arasında olması yönünde telaffuz edilirken, hükümetin ne diyeceği de en çok sorulan sorular arasında.   

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.