Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2356 kez görütülendi.
 

El emeği göz nuru ürünler kermeste görücüye çıktı

19 Haziran Cumartesi gününe kadar açık kalacak olan kermesin açılışını, Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak Vergi Dairesi Müdürü Muhsin Yıldırım, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu, Ballıca Mahallesi Muhtarı Kadir Yıldırım birlikte yaptılar. Açılış sonrası Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna ve açılışa katılan davetliler, engellilerin yaptığı ürünleri tek tek incelediler. Kaymakam Tuna, elişi yapılan bir tabloyu beğenerek satın aldı. Davete katılanlar bir süre ikram edilenleri yiyerek, sohbet etti. Kermeste Engelli Dernek üyelerinin, yıl içerisinde yaptığı elişi ürünler yer aldı. Bir hafta açık kalacak olan kermeste elde edilen gelir, dernek faaliyetleri için kullanılacak. Dernek Başkanı Mehmet Muslu, “Uzun bir süredir salgın sebebiyle faaliyet yapamadık. Daha çok evde olan engelli arkadaşlarımız, evlerinde yaptıkları çok sayıda ürünü bu kermeste satarak, hem kendilerine hem de derneğimize gelir sağlayacak. İnşallah bundan sonra bir sıkıntı olmadan dernek faaliyetlerimiz üyelerimizin katılımıyla devam edecektir. Kermesimize katılan misafirlerimize, kermesimize destek olan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.
Ekleme Tarihi: 14.06.2021 - 14:29

El emeği göz nuru ürünler kermeste görücüye çıktı

Bulancak Engelliler Derneği tarafından düzenlenen yardım kermesi 14 Haziran Pazartesi günü Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda açıldı.

19 Haziran Cumartesi gününe kadar açık kalacak olan kermesin açılışını, Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak Vergi Dairesi Müdürü Muhsin Yıldırım, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu, Ballıca Mahallesi Muhtarı Kadir Yıldırım birlikte yaptılar.

Açılış sonrası Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna ve açılışa katılan davetliler, engellilerin yaptığı ürünleri tek tek incelediler.
Kaymakam Tuna, elişi yapılan bir tabloyu beğenerek satın aldı.
Davete katılanlar bir süre ikram edilenleri yiyerek, sohbet etti.
Kermeste Engelli Dernek üyelerinin, yıl içerisinde yaptığı elişi ürünler yer aldı. Bir hafta açık kalacak olan kermeste elde edilen gelir, dernek faaliyetleri için kullanılacak.
Dernek Başkanı Mehmet Muslu, “Uzun bir süredir salgın sebebiyle faaliyet yapamadık. Daha çok evde olan engelli arkadaşlarımız, evlerinde yaptıkları çok sayıda ürünü bu kermeste satarak, hem kendilerine hem de derneğimize gelir sağlayacak. İnşallah bundan sonra bir sıkıntı olmadan dernek faaliyetlerimiz üyelerimizin katılımıyla devam edecektir. Kermesimize katılan misafirlerimize, kermesimize destek olan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.