Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1485 kez görütülendi.
 

Düğün töreninin sürpriz davetlileri!

Polis memuru olmadan önce Giresun'da Huzurevi Yaşlı ve Bakım Rehabilitasyon Merkezinde görev yapan Volkan Yıldız'ın bu mutlu gününde yanlarında olan huzurevi sakinleri katıldıkları düğünde güzel anlar yaşadılar. Genç çiftin harmandalı oyununu izlerken mutlulukları gözlerinden okunan huzurevi sakinleri, düğün sonuna kadar genç çifte eşlik ettiler. Daha önce Huzurevinde görev yapan Yıldız'ın düğününde eğlenceli vakit geçiren huzurevi sakinlerine huzurevi görevlileri eşlik etti. Bizde Yıldız Haber olarak genç çifti tebrik ederiz.
Ekleme Tarihi: 27.09.2022 - 09:43

Düğün töreninin sürpriz davetlileri!

Burdur'da görev yapan Bulancaklı Polis Memuru Volkan Yıldız ve eşi Emine Hande Yıldız'ın Bulancak'ta gerçekleşen düğün törenine Giresun Huzurevi Yaşlı ve Bakım Rehabilitasyon Merkezi sakinleri de katıldı.

Polis memuru olmadan önce Giresun'da Huzurevi Yaşlı ve Bakım Rehabilitasyon Merkezinde görev yapan Volkan Yıldız'ın bu mutlu gününde yanlarında olan huzurevi sakinleri katıldıkları düğünde güzel anlar yaşadılar.

Genç çiftin harmandalı oyununu izlerken mutlulukları gözlerinden okunan huzurevi sakinleri, düğün sonuna kadar genç çifte eşlik ettiler.
Daha önce Huzurevinde görev yapan Yıldız'ın düğününde eğlenceli vakit geçiren huzurevi sakinlerine huzurevi görevlileri eşlik etti. Bizde Yıldız Haber olarak genç çifti tebrik ederiz.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.