Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 725 kez görütülendi.
 

DOĞU LADİNİ FİDANLARI BÜYÜYOR

Giresun OBM Kemerköprü fidanlığında ikinci yaşını tamamlamaya hazırlanan ladinler için son bakımlar yapılarak gençleştirme bölmelerine dikilmeye başlanacak. Giresun OBM, “Bu fidanlar Büyüme dönemi kapandığında bir kısmı yapay gençleştirme bölmelerine dikilmek üzere ormanlarımıza uğurlanacak, bir kısmı da tüplenerek fidan tavalarına yerleştirilecekler” denildi. ​
Ekleme Tarihi: 06.10.2021 - 17:16

DOĞU LADİNİ FİDANLARI BÜYÜYOR

Giresun Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yetiştirilen çok farklı fidan çeşidi gençleştirme çalışmaları kapsamında dikilmeye devam ediyor.

Giresun OBM Kemerköprü fidanlığında ikinci yaşını tamamlamaya hazırlanan ladinler için son bakımlar yapılarak gençleştirme bölmelerine dikilmeye başlanacak. Giresun OBM, “Bu fidanlar Büyüme dönemi kapandığında bir kısmı yapay gençleştirme bölmelerine dikilmek üzere ormanlarımıza uğurlanacak, bir kısmı da tüplenerek fidan tavalarına yerleştirilecekler” denildi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.