Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1 kez görütülendi.
 

Dinlenmek için birebir

Bulancak Belediyesi ve Bulancak Orta Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin birlikte yaptığı Selçuklu-Osmanlı mimarisi özellikleri taşıyan, ahşap sosyal tesis, sakinliği ile dinlenmek isteyen cemaat ve çevre sakinleri tarafından tercih ediliyor. 1 Haziran’da faaliyete başlayan sosyal tesislerin yan tarafında bulunan çocuk parkı da çevre sakinlerinin çocuklarının oyun alanı olarak da dikkat çekiyor.
Ekleme Tarihi: 07.06.2021 - 18:55

Dinlenmek için birebir

Bir süre önce Bulancak Orta Cami’nin bahçesinin küp taş döşenmesi sırasında yıkılan çay ocağının yerine yapılan sosyal tesis dinlenmek için birebir özelliğe sahip.

Bulancak Belediyesi ve Bulancak Orta Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin birlikte yaptığı Selçuklu-Osmanlı mimarisi özellikleri taşıyan, ahşap sosyal tesis, sakinliği ile dinlenmek isteyen cemaat ve çevre sakinleri tarafından tercih ediliyor.

1 Haziran’da faaliyete başlayan sosyal tesislerin yan tarafında bulunan çocuk parkı da çevre sakinlerinin çocuklarının oyun alanı olarak da dikkat çekiyor.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.