Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 726 kez görütülendi.
 

Depremzedeler için sweatshirt dikiyorlar

HEM Kursiyer Öğreticisi Hatuncuk Aslan'ın atölyesinde çalışmaları yerinde inceleyen Bulancak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Ekizoğlu, yaptığı açıklamada, "Depremzedelerimiz için kurumumuzda değişik giysiler dikmeye karar verdik ve kursiyerlerimiz bu işe giriştiler. Şu anda Hatuncuk hanımın açmış olduğu kurs yerindeyiz. Hatuncuk hanım ve kursiyerleri depremzedelerimiz için sweatshirt dikiyorlar. Hepsinden Allah razı olsun, ellerine sağlık, emeklerine sağlık, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. Sweatshirt dikim çalışmalarını Bulancak esnaflarından aynı zamanda kursiyer öğrenci olan Hatice Yıldız, kayda aldı.
Ekleme Tarihi: 18.02.2023 - 11:06

Depremzedeler için sweatshirt dikiyorlar

Bulancak Halk Eğitim Merkezi tarafından depremzedeler için sweatshirt üretiliyor. Depremzedelere yardım amaçlı kursiyerler tarafından dikilen sweatshirtlar Bulancak Halk Eğitim Merkezi tarafından dağıtılacak.

HEM Kursiyer Öğreticisi Hatuncuk Aslan'ın atölyesinde çalışmaları yerinde inceleyen Bulancak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Ekizoğlu, yaptığı açıklamada, "Depremzedelerimiz için kurumumuzda değişik giysiler dikmeye karar verdik ve kursiyerlerimiz bu işe giriştiler. Şu anda Hatuncuk hanımın açmış olduğu kurs yerindeyiz. Hatuncuk hanım ve kursiyerleri depremzedelerimiz için sweatshirt dikiyorlar. Hepsinden Allah razı olsun, ellerine sağlık, emeklerine sağlık, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Sweatshirt dikim çalışmalarını Bulancak esnaflarından aynı zamanda kursiyer öğrenci olan Hatice Yıldız, kayda aldı.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.