Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 7684 kez görütülendi.
 

ÇINARALTI KEBAP & DÜRÜM | LEZZETLERİMİZİ TADIYORUZ

İlk durağımız Giresun'un Bulancak ilçesinde ki Bulancak Devlet Hastanesi sapağında faaliyet gösteren Çınar Altı Dürüm&Kebap oldu. İşletme sahibi Ömer Karakaya, babasından kendisine miras kalan kasaplık mesleğini daha da ileriye taşıyarak Bulancak merkezde açtığı kebapçı ile bölge halkına hizmet veriyor. Çınar Altı Kebap&Dürüm'ü birazda kendisinden dinleyelim. İyi seyirler...   İçerik Moderatörü : Cihan YILDIZ Reklam ve İşbirliği için : 0545 33 118 33
Ekleme Tarihi: 20.06.2023 - 20:57

ÇINARALTI KEBAP & DÜRÜM | LEZZETLERİMİZİ TADIYORUZ

Yıldız Haber Medya olarak bölgemizde bulunan lezzet duraklarını sizler için ziyaret ediyoruz.

İlk durağımız Giresun'un Bulancak ilçesinde ki Bulancak Devlet Hastanesi sapağında faaliyet gösteren Çınar Altı Dürüm&Kebap oldu. İşletme sahibi Ömer Karakaya, babasından kendisine miras kalan kasaplık mesleğini daha da ileriye taşıyarak Bulancak merkezde açtığı kebapçı ile bölge halkına hizmet veriyor.
Çınar Altı Kebap&Dürüm'ü birazda kendisinden dinleyelim.
İyi seyirler...

 

İçerik Moderatörü : Cihan YILDIZ

Reklam ve İşbirliği için : 0545 33 118 33

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.