Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 4029 kez görütülendi.
 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Giresun’da!

Giresun’da gerçekleştirilen Grup Toplantısı öncesi kendisine Giresunspor bayrağı ve atkısı hediye edilen Kılıçdaroğlu, partisinin ilçe örgütlerine üye olan 16 ilçeden 16 üyeye parti rozeti taktı. Daha sonra kürsüye çıkan Kılıçdaroğlu, Giresunlulara sitem ederek, “Her defasında sözünü tutmayanlara oy verirseniz kusura bakmayın size sitem ederim” diye serzenişte bulundu.
Ekleme Tarihi: 06.09.2022 - 16:36

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Giresun’da!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Giresun İl Başkanlığında düzenlenen Grup Toplantısı'na katıldı.

Giresun’da gerçekleştirilen Grup Toplantısı öncesi kendisine Giresunspor bayrağı ve atkısı hediye edilen Kılıçdaroğlu, partisinin ilçe örgütlerine üye olan 16 ilçeden 16 üyeye parti rozeti taktı.

Daha sonra kürsüye çıkan Kılıçdaroğlu, Giresunlulara sitem ederek, “Her defasında sözünü tutmayanlara oy verirseniz kusura bakmayın size sitem ederim” diye serzenişte bulundu.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.