Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2593 kez görütülendi.
 

Canikli yeniden MKYK’da

  75 kişiden oluşan MKYK’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın çalışma ekibi içerisinde yer alan Nurettin Canikli, 4 dönem Giresun’dan milletvekili seçilirken, 2018 Haziran seçimlerinde ise İstanbul Milletvekili seçilmişti. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümü’nden mezun olan Canikli, ayrıca Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Kurucu Üyeleri arasında yer alıyor. 22, 23, 24 ve 26. Dönemde Giresun Milletvekili seçilen Canikli, 22. Dönemde TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanlığı, 23. ve 24. Dönemde ise AK Parti Grup Başkanvekilliği görevlerini de yürüttü. 62. Hükûmette Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görev aldı. 1 Kasım 2015 genel seçimlerinden sonra tekrar AK Parti Grup Başkanvekiliği görevini yürüttü. 65. Hükûmette Başbakan Yardımcılığı ve Millî Savunma Bakanlığı görevlerini yaptı. AK Parti 7. Olağan Kongresi’nde MKYK üyeliğine seçilen Canikli’ye görevinde başarılar dileriz.    
Ekleme Tarihi: 24.03.2021 - 16:16

Canikli yeniden MKYK’da

AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı hemşerimiz Nurettin Canikli, AK Parti’nin 7. Olağan genel Kurulunda yeniden Merkez Karar Yürütme Kurulunda görev aldı.

 

75 kişiden oluşan MKYK’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın çalışma ekibi içerisinde yer alan Nurettin Canikli, 4 dönem Giresun’dan milletvekili seçilirken, 2018 Haziran seçimlerinde ise İstanbul Milletvekili seçilmişti.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümü’nden mezun olan Canikli, ayrıca Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Kurucu Üyeleri arasında yer alıyor.

22, 23, 24 ve 26. Dönemde Giresun Milletvekili seçilen Canikli, 22. Dönemde TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanlığı, 23. ve 24. Dönemde ise AK Parti Grup Başkanvekilliği görevlerini de yürüttü. 62. Hükûmette Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görev aldı. 1 Kasım 2015 genel seçimlerinden sonra tekrar AK Parti Grup Başkanvekiliği görevini yürüttü. 65. Hükûmette Başbakan Yardımcılığı ve Millî Savunma Bakanlığı görevlerini yaptı.

AK Parti 7. Olağan Kongresi’nde MKYK üyeliğine seçilen Canikli’ye görevinde başarılar dileriz.

 

 

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.