Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 744 kez görütülendi.
 

CAN DOSTLARINI UNUTMUYOR

Aç kalan can dostlarını onları tek tek severek elleriyle doyuran Özdemir, "Bu ana dek onları hiç aç bırakmadım. Yağmur kar demeden gördügüm her yerde onlara mama ve yiyecek verdim. Beni gören bu can dostları seslendiğimde hemen yanıma geliyor ve onlara ikramlarımı yapıyorum" dedi. Battalgazi Özdemir, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yaratılanı seviyorum, Yaratandan ötürü. Rab'bim bana veriyor bende onlara.. Onları mutlu ettikçe bende mutlu okuyorum"
Ekleme Tarihi: 27.01.2022 - 20:39

CAN DOSTLARINI UNUTMUYOR

Giresun Samuray Güvenlik Eğitim Kurumu Sahibi, Taekwondo İl Temsilcisi antrenör iş insanı, Köşe yazarımız Selami Çelebi'nin eski sporcularından Battalgazi Özdemir devam eden kış mevsiminin zor şartlarında yiyecek bulmakta güçlük çeken can dostları kedi ve

Aç kalan can dostlarını onları tek tek severek elleriyle doyuran Özdemir, "Bu ana dek onları hiç aç bırakmadım. Yağmur kar demeden gördügüm her yerde onlara mama ve yiyecek verdim. Beni gören bu can dostları seslendiğimde hemen yanıma geliyor ve onlara ikramlarımı yapıyorum" dedi.

Battalgazi Özdemir, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yaratılanı seviyorum, Yaratandan ötürü. Rab'bim bana veriyor bende onlara.. Onları mutlu ettikçe bende mutlu okuyorum"

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.