Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 427 kez görütülendi.
 

Büyük Zaferin 100. yılı kutlandı

30 Ağustos Salı günü saat 10.00’da Bulancak Cumhuriyet meydanında başlayan kutlama programı Kaymakam Ünal Koç’un Atatürk anıtına çelenk sunumu ile devam etti. Çelenk sunumu sonrası saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise jandarma Astsb. Kd. Bşvş. Cem Yurdakul yaptı. Konuşma sonrası buradaki program sona erdi. Daha sonra tebrikat için Bulancak Kaymakamlığında Kaymakam Ünal Koç tebrikleri kabul ederek, katılanlara teşekkür etti. Programa Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut, Giresun Üniversitesi Bulancak Kadir Karataş UBYO Müdürü Doç. Dr. Öğ. Üyesi Oktay Karaman, Siyasi Parti ve STK temsilcileri, daire müdürleri, okul müdürleri ve vatandaşlar da katıldı.
Ekleme Tarihi: 30.08.2022 - 12:46

Büyük Zaferin 100. yılı kutlandı

Kurtuluş savaşının en önemli zaferlerinden ve Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş taşlarından olan 30 Ağustos Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesinin 100. Yılı Bulancak’ta yapılan törenler ile kutlandı.

30 Ağustos Salı günü saat 10.00’da Bulancak Cumhuriyet meydanında başlayan kutlama programı Kaymakam Ünal Koç’un Atatürk anıtına çelenk sunumu ile devam etti.

Çelenk sunumu sonrası saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise jandarma Astsb. Kd. Bşvş. Cem Yurdakul yaptı. Konuşma sonrası buradaki program sona erdi.

Daha sonra tebrikat için Bulancak Kaymakamlığında Kaymakam Ünal Koç tebrikleri kabul ederek, katılanlara teşekkür etti.

Programa Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut, Giresun Üniversitesi Bulancak Kadir Karataş UBYO Müdürü Doç. Dr. Öğ. Üyesi Oktay Karaman, Siyasi Parti ve STK temsilcileri, daire müdürleri, okul müdürleri ve vatandaşlar da katıldı.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.