Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1471 kez görütülendi.
 

Bulancak’ta trafik keşmekeşi devam ediyor

Cezaevinden İskelebaşına seyir halinde olan araçlar trafik sıkışıklığı nedeniyle uzun uzadıya kuyrukta bekliyor. Bu yoğunluğun hafta sonu kısıtlaması öncesi alışverişe çıkan ve ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlardan kaynaklandığı bilinirken, asıl sorunun ise şehir içinde alternatif yol güzergahlarının bulunmamasından kaynaklandığı öğrenildi. Yetkililerin bu soruna çözüm bulması bekleniyor.
Ekleme Tarihi: 05.02.2021 - 16:51

Bulancak’ta trafik keşmekeşi devam ediyor

Pandemi nedeniyle sokağa çıkma yasağının yaşandığı Bulancak’ta her Cuma günü aynı görüntü karşımıza çıkıyor.

Cezaevinden İskelebaşına seyir halinde olan araçlar trafik sıkışıklığı nedeniyle uzun uzadıya kuyrukta bekliyor. Bu yoğunluğun hafta sonu kısıtlaması öncesi alışverişe çıkan ve ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlardan kaynaklandığı bilinirken, asıl sorunun ise şehir içinde alternatif yol güzergahlarının bulunmamasından kaynaklandığı öğrenildi.

Yetkililerin bu soruna çözüm bulması bekleniyor.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.