Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1234 kez görütülendi.
 

Bulancak’ta sessizlik hakim!

Koronavirüs salgınının hızla artması insanları tedirgin etmeye devam ederken, genç ya da yaşlı nüfus ayırt etmeyen bu hastalık ne yazık ki tüm yaşam alanlarına etki etmeye devam ediyor. Hal böyle olunca eski günlerde ki Ramazan ayları hatırlandığında trafikte bile Bulancak genelinde sessizlik bir hayli dikkat çekiyor. İftar saatine kısa bir zaman kala Şemsettin Boğazı olarak bilinen İhsaniye Mahallesi ile Bulancak Mahallesinin kesiştiği noktada ki akan trafikte sessizlik nedeniyle vatandaşlar sadece salgın zamanı değil her zaman trafik akışının böyle olmasını istediler.
Ekleme Tarihi: 20.04.2021 - 19:07

Bulancak’ta sessizlik hakim!

Geçtiğimiz yıllara oranla bu yıl içinde bulunduğumuz Ramazan Ayı olağan dışı bir şekilde sessiz ve sakin geçiyor.

Koronavirüs salgınının hızla artması insanları tedirgin etmeye devam ederken, genç ya da yaşlı nüfus ayırt etmeyen bu hastalık ne yazık ki tüm yaşam alanlarına etki etmeye devam ediyor.

Hal böyle olunca eski günlerde ki Ramazan ayları hatırlandığında trafikte bile Bulancak genelinde sessizlik bir hayli dikkat çekiyor.

İftar saatine kısa bir zaman kala Şemsettin Boğazı olarak bilinen İhsaniye Mahallesi ile Bulancak Mahallesinin kesiştiği noktada ki akan trafikte sessizlik nedeniyle vatandaşlar sadece salgın zamanı değil her zaman trafik akışının böyle olmasını istediler.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.