Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2255 kez görütülendi.
 

Bulancak’ta kömür dumanı bıktırdı!

Özellikle sabah saatlerinde aşırı şekilde yoğunluk yaşanırken, bu olaya kimsenin müdahale etmemesi vatandaşların tedirgin olmasına neden oluyor. Çevrede hem görüntü kirliliği hem de hava kirliliği oluşması bu kadar da olmaz dedirtti. Sokağa çıkmaktan imtina ettiklerini söyleyen bazı duyarlı vatandaşlar evlerinde cam bile açamadıklarını belirtirken, bu olaya acilen yetkililerin el atmasını bekliyorlar.
Ekleme Tarihi: 16.03.2021 - 09:32

Bulancak’ta kömür dumanı bıktırdı!

Bulancak’ta bulunan birçok okul ve kamu kurumunun bacalarında çıkan duman çevreyi kirletmeye devam ediyor.

Özellikle sabah saatlerinde aşırı şekilde yoğunluk yaşanırken, bu olaya kimsenin müdahale etmemesi vatandaşların tedirgin olmasına neden oluyor. Çevrede hem görüntü kirliliği hem de hava kirliliği oluşması bu kadar da olmaz dedirtti.

Sokağa çıkmaktan imtina ettiklerini söyleyen bazı duyarlı vatandaşlar evlerinde cam bile açamadıklarını belirtirken, bu olaya acilen yetkililerin el atmasını bekliyorlar.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.