Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2066 kez görütülendi.
 

Bulancak'ta kapanma öncesi ÇKS yoğunluğu!

Bulancak Ziraat Odası'na gelen çiftçiler, ÇKS belgesi almak için başvuru yapmayı beklerken, oda önünde uzun kuyruklar oluşturdular. Görevliler de sosyal mesafeye uyulması için uyarılarda bulundu. Çarşamba sabah saatlerinde başlayan yoğunluğun beklenenin üzerinde bir şekilde olduğu görüldü. Üreticilerden Süleyman Getmez tam kapanma sürecinde köyüne giderek tarımla ilgileneceğini ve bu nedenle gerekli belgeyi almak için ziraat odasına geldiğini söyledi.
Ekleme Tarihi: 29.04.2021 - 13:24

Bulancak'ta kapanma öncesi ÇKS yoğunluğu!

Bulancak'ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında, bu akşam başlayacak tam kapanma döneminde çalışmalarına devam etmek isteyen üreticiler, Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) kayıt için Bulancak Ziraat Odası önünde yoğunluk oluşturdu.

Bulancak Ziraat Odası'na gelen çiftçiler, ÇKS belgesi almak için başvuru yapmayı beklerken, oda önünde uzun kuyruklar oluşturdular.

Görevliler de sosyal mesafeye uyulması için uyarılarda bulundu.
Çarşamba sabah saatlerinde başlayan yoğunluğun beklenenin üzerinde bir şekilde olduğu görüldü.
Üreticilerden Süleyman Getmez tam kapanma sürecinde köyüne giderek tarımla ilgileneceğini ve bu nedenle gerekli belgeyi almak için ziraat odasına geldiğini söyledi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.