Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2370 kez görütülendi.
 

Bulancak'ta binadan düşen şahıs güvenlik kamerasında!

Alınan bilgiye göre Bulancak İhsaniye Mahallesi Acısu Caddesi üzerinde bir şahıs bir binanın önünde bulunarak Bulancak Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenilen 57 yaşında ki Güven E. isimli vatandaşın gece 04.00 sularında İhsaniye Mahallesi Acısu Caddesi üzerinde bulunan bir binadan yere düştüğü anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturmaya devam ederken, kesin ölüm sonucunun Adli Tıp tarafından yapılacak inceleme sonrası belirleneceği öğrenildi. Savcılığa intikal eden olayda herhangi bir müdahale olup olmadığı konusu araştırılıyor.
Ekleme Tarihi: 15.03.2021 - 12:57

Bulancak'ta binadan düşen şahıs güvenlik kamerasında!

Bulancak’ta bir binanın önünde baygın halde bulunarak hastanede hayatını kaybeden şahsın binadan düştüğü öğrenildi.

Alınan bilgiye göre Bulancak İhsaniye Mahallesi Acısu Caddesi üzerinde bir şahıs bir binanın önünde bulunarak Bulancak Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenilen 57 yaşında ki Güven E. isimli vatandaşın gece 04.00 sularında İhsaniye Mahallesi Acısu Caddesi üzerinde bulunan bir binadan yere düştüğü anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturmaya devam ederken, kesin ölüm sonucunun Adli Tıp tarafından yapılacak inceleme sonrası belirleneceği öğrenildi.

Savcılığa intikal eden olayda herhangi bir müdahale olup olmadığı konusu araştırılıyor.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.