Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2244 kez görütülendi.
 

Bulancak'ta balık tezgahları şenlendi!

Bol çeşit ile vatandaşların beğenisine sunulan taze balıklar, Bulancak’ta çeşitli noktalarda müşterilere sunuluyor. Bulancak’ta 1956’dan bu yana balık ticareti yapan Aydın Balıkçılık her gün vatandaşlara bol çeşit ve taze balık imkanı sunarken, vatandaşlar istediği balık çeşidini tezgahtan alarak evlerine götürüyor. Tezgahta çupra 40 lira, somon 40 lira, levrek 35 lira, barbun 30 lira, istavrit 15 lira ve mezgit 20 liradan satılırken, kalkan ise 130 liradan alıcı buluyor.
Ekleme Tarihi: 17.03.2021 - 16:41

Bulancak'ta balık tezgahları şenlendi!

Kırmızı etin en büyük rakibi olan balık tezgahlarda 10 ila 40 lira arasında alıcı buluyor.

Bol çeşit ile vatandaşların beğenisine sunulan taze balıklar, Bulancak’ta çeşitli noktalarda müşterilere sunuluyor.

Bulancak’ta 1956’dan bu yana balık ticareti yapan Aydın Balıkçılık her gün vatandaşlara bol çeşit ve taze balık imkanı sunarken, vatandaşlar istediği balık çeşidini tezgahtan alarak evlerine götürüyor. Tezgahta çupra 40 lira, somon 40 lira, levrek 35 lira, barbun 30 lira, istavrit 15 lira ve mezgit 20 liradan satılırken, kalkan ise 130 liradan alıcı buluyor.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.