Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2661 kez görütülendi.
 

Bulancak sahilinde ki bir menfezde kadın cesedi bulundu

Alınan bilgiye göre cesedin bulunduğu bölgenin, 10 Mart 2021 tarihinde evinden ayrılarak kayıplara karışan 24 yaşındaki kadının en son görüldüğü bölge olduğu öğrenildi. Genç kadının intihar ettiği şüphesi üzerinde duran ekipler, bölgede geniş çaplı arama yapmışlardı. 15 gündür süren aramalara Cuma günü de Sahil Güvenlik Bot Komutanlığına bağlı dalgıçlar katılmıştı. Yapılan aramaların ardından genç kadının en son görüldüğü kayalıkların yakınında ki bir menfezde kimliği tespit edilemeyen ve kayıp kadına ait olabileceği düşünülen bir kadın cesedi bulundu. Olay yerinde arama yapan ekipler, bu sabah saatlerinde aile yakınları ile birlikte yaptıkları arama çalışmalarında kayıp kadının en son görüldüğü yere 300 metre uzaklıkta ki bir menfezde teşhis edilemeyen bir kadın cesedi buldular. İlk belirlemelere göre kadının yüzünün teşhis edilemediği ve açık kimlik tespiti için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenildi. Bulunan kadın cesedinin yaklaşık 15 gün önce evini terk ettiği öğrenilen ve en son Bulancak Sarayburnu Cami karşısında ki kayalıklarda görülen 24 yaşında ki genç kadına ait olabileceği tahmin edilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.
Ekleme Tarihi: 27.03.2021 - 15:57

Bulancak sahilinde ki bir menfezde kadın cesedi bulundu

Giresun'un Bulancak ilçesi Sarayburnu Camii karşısında ki bir menfezde kadın cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre cesedin bulunduğu bölgenin, 10 Mart 2021 tarihinde evinden ayrılarak kayıplara karışan 24 yaşındaki kadının en son görüldüğü bölge olduğu öğrenildi.

Genç kadının intihar ettiği şüphesi üzerinde duran ekipler, bölgede geniş çaplı arama yapmışlardı. 15 gündür süren aramalara Cuma günü de Sahil Güvenlik Bot Komutanlığına bağlı dalgıçlar katılmıştı.

Yapılan aramaların ardından genç kadının en son görüldüğü kayalıkların yakınında ki bir menfezde kimliği tespit edilemeyen ve kayıp kadına ait olabileceği düşünülen bir kadın cesedi bulundu.

Olay yerinde arama yapan ekipler, bu sabah saatlerinde aile yakınları ile birlikte yaptıkları arama çalışmalarında kayıp kadının en son görüldüğü yere 300 metre uzaklıkta ki bir menfezde teşhis edilemeyen bir kadın cesedi buldular.

İlk belirlemelere göre kadının yüzünün teşhis edilemediği ve açık kimlik tespiti için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenildi.

Bulunan kadın cesedinin yaklaşık 15 gün önce evini terk ettiği öğrenilen ve en son Bulancak Sarayburnu Cami karşısında ki kayalıklarda görülen 24 yaşında ki genç kadına ait olabileceği tahmin edilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.