Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2356 kez görütülendi.
 

Bulancak Gazi Ortaokulu tarihe karıştı

TOKİ tarafından yapılan ihale ile yenilenecek okul yeni binasına kavuşacak. Gazetemizin sürekli takipçisi olduğu Gazi Ortaokulu binası AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın’ın girişimleri sonrası 27 Nisan 2021 tarihinde ihaleye çıkmıştı. 16 derslikli eğitim binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapılacak yeni binanın yıkım işlemi sürerken okulun mezunları sosyal medyadan bu yıkıma tepki gösterdi. Okulun yıkılmaması ya da aynı okulun yeniden yapılması hakkında görüş bildiren okul mezunları 70 yıllık bir tarihe sahip olan okulun yıkımının üzüntü verici olduğunu ifade ettiler.
Ekleme Tarihi: 31.05.2021 - 14:29

Bulancak Gazi Ortaokulu tarihe karıştı

Bulancak Gazi Ortaokulunun geçtiğimiz hafta çatısından başlayan yıkım işi bugünde devam etti.

TOKİ tarafından yapılan ihale ile yenilenecek okul yeni binasına kavuşacak.

Gazetemizin sürekli takipçisi olduğu Gazi Ortaokulu binası AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın’ın girişimleri sonrası 27 Nisan 2021 tarihinde ihaleye çıkmıştı.

16 derslikli eğitim binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapılacak yeni binanın yıkım işlemi sürerken okulun mezunları sosyal medyadan bu yıkıma tepki gösterdi.

Okulun yıkılmaması ya da aynı okulun yeniden yapılması hakkında görüş bildiren okul mezunları 70 yıllık bir tarihe sahip olan okulun yıkımının üzüntü verici olduğunu ifade ettiler.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.