Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2268 kez görütülendi.
 

Bulancak Belediyesi geçici binasına taşındı

Yeni belediye hizmet binasının yapımı devam ederken, belediye başkanlığının aldığı bir karar ile eski binadan taşınma işlemi hafta sonu tamamlandı. Geçtiğimiz hafta başlanılan taşınma işlemi kısa sürede bitirildi. Sahildeki eski belediye işhanının olduğu ve Bulancak Vergi Dairesinin bulunduğu 2 katta hizmet verecek olan birimlerin taşınması bugün itibarı ile sona erdi. 2 ayrı katta hizmet verecek olan belediye birimleri yeni bina bittiğinde Eylül ya da Ekim aylarında yeni hizmet binasına taşınması bekleniyor.
Ekleme Tarihi: 22.03.2021 - 16:18

Bulancak Belediyesi geçici binasına taşındı

Bulancak Belediyesinin geçici binasına taşınma işlemi tamamlandı.

Yeni belediye hizmet binasının yapımı devam ederken, belediye başkanlığının aldığı bir karar ile eski binadan taşınma işlemi hafta sonu tamamlandı. Geçtiğimiz hafta başlanılan taşınma işlemi kısa sürede bitirildi. Sahildeki eski belediye işhanının olduğu ve Bulancak Vergi Dairesinin bulunduğu 2 katta hizmet verecek olan birimlerin taşınması bugün itibarı ile sona erdi.

2 ayrı katta hizmet verecek olan belediye birimleri yeni bina bittiğinde Eylül ya da Ekim aylarında yeni hizmet binasına taşınması bekleniyor.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.