Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1 kez görütülendi.
 

‘Bu topraklar samimiyet ve dostluğun cofrafyasıdır’

Milletvekili Aydın Şebinkarahisar’da gerçekleşen hoş sohbetin ardından yaptığı açıklamada, “2013 yılında Şebinkarahisar’a gelen Kosovalı bir genç kız, kale ziyareti sonrası dönüş yolunda Şebinkarahisarlı Mehmet ve Hüsamettin amcalarımızın sohbetine ortak olmuş ve kendilerine bir hatıra fotoğrafı çekmiş. Aradan geçen 8 yılın ardından Kosovalı kızımızın bu fotoğrafı İlçe Başkanımız Nejat Okuyar’a sosyal medya aracılığıyla ulaştırması, insanımızın sıcaklığının ve muhabbetinin temsiliyle birlikte gönül coğrafyamızın da ne denli geniş olduğunun göstergesidir. Bu topraklar yüreklere sevgi nakşedilen, samimiyetin ve dostluğun coğrafyasıdır. Bu coğrafya bahşettiği nimetler ile 88 yaşında olsan dahi vatan uğruna sanki daha dün askerdeymişsin gibi tekmil verebilmeyi bizlere gösterir. Rabbim koca çınar amcamıza sağlıklı ve hayırlı uzun ömürler nasip eylesin” ifadelerini kullandı. Milletvekili Aydın daha sonra fotoğrafın arkasında yer alan hikayeyi de okudu.
Ekleme Tarihi: 04.06.2021 - 16:06

‘Bu topraklar samimiyet ve dostluğun cofrafyasıdır’

Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde gerçekleşen Sosyal Sorumluluk Projeleri toplu açılışına katılan Giresun Valisi Enver Ünlü, AK Parti Giresun Milletvekilleri Av. Kadir Aydın, Av Sabri Öztürk ve protokol üyeleri ile vatandaşlar arasında gerçekleşen diyal

Milletvekili Aydın Şebinkarahisar’da gerçekleşen hoş sohbetin ardından yaptığı açıklamada, “2013 yılında Şebinkarahisar’a gelen Kosovalı bir genç kız, kale ziyareti sonrası dönüş yolunda Şebinkarahisarlı Mehmet ve Hüsamettin amcalarımızın sohbetine ortak olmuş ve kendilerine bir hatıra fotoğrafı çekmiş. Aradan geçen 8 yılın ardından Kosovalı kızımızın bu fotoğrafı İlçe Başkanımız Nejat Okuyar’a sosyal medya aracılığıyla ulaştırması, insanımızın sıcaklığının ve muhabbetinin temsiliyle birlikte gönül coğrafyamızın da ne denli geniş olduğunun göstergesidir. Bu topraklar yüreklere sevgi nakşedilen, samimiyetin ve dostluğun coğrafyasıdır. Bu coğrafya bahşettiği nimetler ile 88 yaşında olsan dahi vatan uğruna sanki daha dün askerdeymişsin gibi tekmil verebilmeyi bizlere gösterir. Rabbim koca çınar amcamıza sağlıklı ve hayırlı uzun ömürler nasip eylesin” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Aydın daha sonra fotoğrafın arkasında yer alan hikayeyi de okudu.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.