Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2762 kez görütülendi.
 

'BİZİ VAATLERİMİZLE SORGULAYIN'

Başkan Şenlikoğlu, Giresun’da gerçekleştirdiği basın toplantısında son günlerde Giresun belediyesinin satışla çıkardığı arsa ile ilgili sorulara geniş çaplı bir açıklama yaptı. Göreve geldiği günden itibaren seçim zamanında verdiği vaatlerin 2 tanesi hariç birçoğunun yerine getirildiğini ve diğerlerini ise çalışmalarının devam ettiğini ifade eden başkan Şenlikoğlu, “Bizi sorgulamak isteyenler seçim döneminde verdiğimiz vaatlerden bizi sorgulayabilirler. Göreve gelmeden önce verdiğimiz vaatlerin 2‘si hariç birçoğunu yaptık. Geri kalanında ise çalışmalarımız devam ediyor. Kalan 2 vaadimiz de ise fiili olarak çalışmamış yok fakat fizibilite çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Ekleme Tarihi: 20.10.2022 - 19:10

'BİZİ VAATLERİMİZLE SORGULAYIN'

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun'da basın mensuplarıyla bir araya gelerek 3.5 yıllık görev süresi boyunca yaptığı hizmetleri anlattı.

Başkan Şenlikoğlu, Giresun’da gerçekleştirdiği basın toplantısında son günlerde Giresun belediyesinin satışla çıkardığı arsa ile ilgili sorulara geniş çaplı bir açıklama yaptı.

Göreve geldiği günden itibaren seçim zamanında verdiği vaatlerin 2 tanesi hariç birçoğunun yerine getirildiğini ve diğerlerini ise çalışmalarının devam ettiğini ifade eden başkan Şenlikoğlu, “Bizi sorgulamak isteyenler seçim döneminde verdiğimiz vaatlerden bizi sorgulayabilirler. Göreve gelmeden önce verdiğimiz vaatlerin 2‘si hariç birçoğunu yaptık. Geri kalanında ise çalışmalarımız devam ediyor. Kalan 2 vaadimiz de ise fiili olarak çalışmamış yok fakat fizibilite çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.