Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2968 kez görütülendi.
 

Bektaş için daha ne bekliyorsunuz?

En yakınımızda bulunan ve neredeyse haftalar öncesinden rezervasyonları kapatılan Çambaşı Yaylasına insanlar akın ederken, Bektaş Yaylasına ulaşım dahi sağlanamıyor. Hem Bulancak’ın hem de Dereli’nin arasında kalan ve yıllardır sahipsizliği ile gözlenen Bektaş Yaylasının turizme kazandırılması için hem bölge halkı hem de turizmciler, artık buraya yetkililerin sahip çıkmasını bekliyorlar. Bektaş Yaylasına sahip çıkılarak turizme kazandırılması ile bölge halkının da ekonomik anlamda kazanımlar sağlayacağı aşikârken, bu durumun bir türlü çözülmemesi vatandaşları isyan ettirdi. Dönemin Giresun Valisi Dursun Ali Şahin tarafından yaptırılan Bektaş Yaylası güzelleştirme projesinin tozlu raflardan çıkarılarak hayata geçirilmesini bekleyen bölge halkı kış sezonunun sona erdiği bu günlerde yetkililerin bu projeyi masaya yatırması gerektiğini ve bölgenin turizm cenneti olacak Bektaş Yaylasına sahip çıkılmasını istiyorlar.
Ekleme Tarihi: 22.02.2022 - 10:44

Bektaş için daha ne bekliyorsunuz?

Kış sezonunun en aranan yerlerinden olan kayak merkezlerinde yer bulunamazken, yanı başımızda bulunan ve bölgemizin en önemli turizm merkezi olabilecek kapasiteye sahip olan Bektaş Yaylası sahipsiz kalmaya devam ediyor.

En yakınımızda bulunan ve neredeyse haftalar öncesinden rezervasyonları kapatılan Çambaşı Yaylasına insanlar akın ederken, Bektaş Yaylasına ulaşım dahi sağlanamıyor.

Hem Bulancak’ın hem de Dereli’nin arasında kalan ve yıllardır sahipsizliği ile gözlenen Bektaş Yaylasının turizme kazandırılması için hem bölge halkı hem de turizmciler, artık buraya yetkililerin sahip çıkmasını bekliyorlar.

Bektaş Yaylasına sahip çıkılarak turizme kazandırılması ile bölge halkının da ekonomik anlamda kazanımlar sağlayacağı aşikârken, bu durumun bir türlü çözülmemesi vatandaşları isyan ettirdi.

Dönemin Giresun Valisi Dursun Ali Şahin tarafından yaptırılan Bektaş Yaylası güzelleştirme projesinin tozlu raflardan çıkarılarak hayata geçirilmesini bekleyen bölge halkı kış sezonunun sona erdiği bu günlerde yetkililerin bu projeyi masaya yatırması gerektiğini ve bölgenin turizm cenneti olacak Bektaş Yaylasına sahip çıkılmasını istiyorlar.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.