Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 868 kez görütülendi.
 

Başkan Öner Eriş’i Sevenleri Uğurladı

Başkan Eriş’in özgeçmişinin okunması sonrası Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, Giresun Milletvekili Kadir Aydın’ın yaptığı konuşmalardan sonra İlçe Müftüsü Cevat Erişti, helallik için dua etti. Törenin sona ermesi ile Başkan Eriş’in naaşı Belediye Zabıta Müdürlüğü tören kıtasının omuzlarında cenaze namazının kılınacağı Bulancak Orta Camii ye intikal ettirildi. Belediye önündeki törene AK parti Giresun milletvekili aday adayı eski İl Başkanı Kenan Tatlı, CHP İl Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu, CHP, AK Parti, MHP, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu da katıldı. Binlerce Bulancaklının katıldığı ve Bulancak Orta Camii de öğle namazına müteakip İlçe Müftüsü Cevat Erişti’nin kıldırdığı cenaze namazının ardından Başkan Eriş’in cenazesi Bulancak belediyesi eski mezarlığında toprağa verildi. Yıldız Haber olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz.      
Ekleme Tarihi: 11.02.2023 - 14:23

Başkan Öner Eriş’i Sevenleri Uğurladı

10 Şubat Cuma günü vefat eden Bulancak belediyesi eski başkanlarından ve 20 yıl boyunca başkanlık yapan ilçenin sevilen simalarından başkan Öner Eriş için 11 Şubat Cumartesi günü cenaze namazı öncesi Bulancak belediyesi önünde Bulancaklı vatandaşların kat

Başkan Eriş’in özgeçmişinin okunması sonrası Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, Giresun Milletvekili Kadir Aydın’ın yaptığı konuşmalardan sonra İlçe Müftüsü Cevat Erişti, helallik için dua etti. Törenin sona ermesi ile Başkan Eriş’in naaşı Belediye Zabıta Müdürlüğü tören kıtasının omuzlarında cenaze namazının kılınacağı Bulancak Orta Camii ye intikal ettirildi. Belediye önündeki törene AK parti Giresun milletvekili aday adayı eski İl Başkanı Kenan Tatlı, CHP İl Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu, CHP, AK Parti, MHP, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu da katıldı.

Binlerce Bulancaklının katıldığı ve Bulancak Orta Camii de öğle namazına müteakip İlçe Müftüsü Cevat Erişti’nin kıldırdığı cenaze namazının ardından Başkan Eriş’in cenazesi Bulancak belediyesi eski mezarlığında toprağa verildi. Yıldız Haber olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz.      

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.