Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1 kez görütülendi.
 

Aşılamaya Bulancak’ta büyük ilgi

Türkiye genelinde olduğu gibi Bulancak’ta da vatandaşlar aşılama da günü birlik aşı olma durumu olunca Bulancak Devlet Hastanesi başta olmak üzere ASM’lere akın ederek aşılarını olmaya başladı. Aşı sıkıntısının olmadığı ve günübirlik olarak aşı olmak isteyenlerinde aşısını aynı gün içinde olduğu ifade edilerek, Bulancaklıların büyük bir ilgi gösterdiği aşılama da, hafta sonu da bu akışın devam edeceği belirtiliyor. Aşı için BDH’ne ve ASM’lere başvuranların aşı olmadan önce onam dilekçesini doldurması sonrası sırası geldiğinde aşı olmak için aşı odasına alınıyor. Herhangi bir sıkışıklığın olmadığı aşılama sırasında vatandaşlar tercih ettiği aşıyı olarak evine dönüyor. Zaman zaman kalabalık haline gelen aşılamada, birkaç gün içinde Bulancak’ta büyük bir kesim aşısını olmuş olacak. Vaka ve hasta sayısının iyice azaldığı ilçede aşılama ile birlikte bir sıkıntının kalmayacağı tahmin ediliyor.
Ekleme Tarihi: 18.06.2021 - 19:06

Aşılamaya Bulancak’ta büyük ilgi

Koronavirüs salgınına karşı başlatılan aşılama hamlesi büyük bir ilgi görerek devam ediyor.

Türkiye genelinde olduğu gibi Bulancak’ta da vatandaşlar aşılama da günü birlik aşı olma durumu olunca Bulancak Devlet Hastanesi başta olmak üzere ASM’lere akın ederek aşılarını olmaya başladı. Aşı sıkıntısının olmadığı ve günübirlik olarak aşı olmak isteyenlerinde aşısını aynı gün içinde olduğu ifade edilerek, Bulancaklıların büyük bir ilgi gösterdiği aşılama da, hafta sonu da bu akışın devam edeceği belirtiliyor.
Aşı için BDH’ne ve ASM’lere başvuranların aşı olmadan önce onam dilekçesini doldurması sonrası sırası geldiğinde aşı olmak için aşı odasına alınıyor.
Herhangi bir sıkışıklığın olmadığı aşılama sırasında vatandaşlar tercih ettiği aşıyı olarak evine dönüyor. Zaman zaman kalabalık haline gelen aşılamada, birkaç gün içinde Bulancak’ta büyük bir kesim aşısını olmuş olacak. Vaka ve hasta sayısının iyice azaldığı ilçede aşılama ile birlikte bir sıkıntının kalmayacağı tahmin ediliyor.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.