Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2432 kez görütülendi.
 

AK Parti Giresun 7. Olağan Kongresi yapıldı

Mevcut Başkan Kenan Tatlı’nın tek aday olarak girdiği seçimlerde partiye yeni isimler katılarak 2023 hedefine doğru gidildiği ifade edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Nurettin Canikli ve Hamza Dağ’ın da katıldığı kongreye AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın, Sabri Öztürk, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İlçe Belediye Başkanları, eski milletvekilleri Ali Temür, Mehmet Geldi ve Hasan Aydın, eski İl Başkanı Ayhan Akten ile partililer katıldı. Divan Başkanlığını İl Koordinatörü Erkan Balta’nın yaptığı kongrede konuşan İl Başkanı Kenan Tatlı, “Bugün bizim kongre günümüz, bugün bizim tekrar tazelenme günümüz, bugün kutlu davanın tekrar diriliş günü, bugün 2023 için yola revan olma günüdür” dedi. Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk ile Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve son olarak ta Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin konuşmasından sonra video konferans ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kongreye bağlandı.
Ekleme Tarihi: 08.02.2021 - 17:20

AK Parti Giresun 7. Olağan Kongresi yapıldı

AK Parti Giresun 7. Olağan Kongresi Giresun 19 Eylül Kapalı Spora Salonunda gerçekleşti.

Mevcut Başkan Kenan Tatlı’nın tek aday olarak girdiği seçimlerde partiye yeni isimler katılarak 2023 hedefine doğru gidildiği ifade edildi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Nurettin Canikli ve Hamza Dağ’ın da katıldığı kongreye AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın, Sabri Öztürk, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İlçe Belediye Başkanları, eski milletvekilleri Ali Temür, Mehmet Geldi ve Hasan Aydın, eski İl Başkanı Ayhan Akten ile partililer katıldı.
Divan Başkanlığını İl Koordinatörü Erkan Balta’nın yaptığı kongrede konuşan İl Başkanı Kenan Tatlı, “Bugün bizim kongre günümüz, bugün bizim tekrar tazelenme günümüz, bugün kutlu davanın tekrar diriliş günü, bugün 2023 için yola revan olma günüdür” dedi.
Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk ile Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve son olarak ta Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin konuşmasından sonra video konferans ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kongreye bağlandı.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.