Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 603 kez görütülendi.
 

Ahmet Davutoğlu, Bulancak'ta!

Eski Cezaevi mevkiinden başlayarak esnaf ziyareti yapan Davutoğlu, esnaflarla sohbet ederek Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara seslendi. Esnaf ziyaretlerinde bazı vatandaşların tepki gösterdiği Davutoğlu, meydanda yaptığı konuşmada, fındık sorunu, yolsuzluk ve rant sorununa değindi. Yolsuzlukla mücadele etmek için parti kurduklarını dile getiren Davutoğlu, dolar için yapılan kur koruma sistemini fındıkta yapmak istediklerini belirtti. Daha sonra ise partisinin Bulancak İlçe Başkanlığının açılışını gerçekleştirdi. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nu Bulancak'ta Gelecek Partisi Giresun İl Başkanı Murat Kılıçarslan, Gelecek Partisi Bulancak İlçe Başkanı Mustafa Karakaya ve partililer karşıladı.
Ekleme Tarihi: 22.07.2022 - 14:03

Ahmet Davutoğlu, Bulancak'ta!

Gelecek Partisi Genel Başkanı eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bulancak'a geldi.

Eski Cezaevi mevkiinden başlayarak esnaf ziyareti yapan Davutoğlu, esnaflarla sohbet ederek Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara seslendi.

Esnaf ziyaretlerinde bazı vatandaşların tepki gösterdiği Davutoğlu, meydanda yaptığı konuşmada, fındık sorunu, yolsuzluk ve rant sorununa değindi.
Yolsuzlukla mücadele etmek için parti kurduklarını dile getiren Davutoğlu, dolar için yapılan kur koruma sistemini fındıkta yapmak istediklerini belirtti.
Daha sonra ise partisinin Bulancak İlçe Başkanlığının açılışını gerçekleştirdi.
Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nu Bulancak'ta Gelecek Partisi Giresun İl Başkanı Murat Kılıçarslan, Gelecek Partisi Bulancak İlçe Başkanı Mustafa Karakaya ve partililer karşıladı.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.