Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1 kez görütülendi.
 

13 KÖPRÜ İÇİN YENİLEME BAŞLAYACAK

Karadeniz bölgesinde son zamanlarda meydana gelen sel felaketleri sonrası bölgedeki il ve ilçelerde yeni yapılanmaya gidiliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının aldığı karar ile birlikte bütün il ve ilçelerde başta köprüler olmak üzere ulaşım ve yerleşim alanlarındaki taş köprüler, viyadükler ve yollar da afetlere dayanıklı yapılar inşa edilecek. Bulancak’ta da bu kapsamda ilçe genelinde ulaşım yapılan 13 köprü yıkılarak, yeni köprüler yapılacak. DSİ tarafından Bulancak’ta da yapılacak çalışmalar için sahada inceleme yapıldı. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, yüklenici firma sorumlusu ve belediye teknik ekipleri ile Bulancak Gıcıklı Mevkiinde bulunan Gıcıklı köprüsünde inceleme yaptılar. Başkan Yakar yaptığı açıklamada, “Bulancak’ta ulaşım hizmeti veren 13 köprümüzde yenileme çalışmaları yapılacak. Önce köprülerdeki altyapı hizmetlerinin durumu tespit edilerek nasıl bir yöntem izleyeceğiz ona karar vereceğiz. Bir daha sel felaketi olmasın diye bu çalışmalar yapılacak. En kısa zamanda çalışmalara başlayacağız” dedi.
Ekleme Tarihi: 07.09.2021 - 18:34

13 KÖPRÜ İÇİN YENİLEME BAŞLAYACAK

Karadeniz bölgesinde son zamanlarda meydana gelen sel felaketleri sonrası bölgedeki il ve ilçelerde yeni yapılanmaya gidiliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının aldığı karar ile birlikte bütün il ve ilçelerde başta köprüler olmak üzere ulaşım ve yerleşim alanlarındaki taş köprüler, viyadükler ve yollar da afetlere dayanıklı yapılar inşa edilecek. Bulancak’ta da bu kapsamda ilçe genelinde ulaşım yapılan 13 köprü yıkılarak, yeni köprüler yapılacak. DSİ tarafından Bulancak’ta da yapılacak çalışmalar için sahada inceleme yapıldı.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, yüklenici firma sorumlusu ve belediye teknik ekipleri ile Bulancak Gıcıklı Mevkiinde bulunan Gıcıklı köprüsünde inceleme yaptılar.

Başkan Yakar yaptığı açıklamada, “Bulancak’ta ulaşım hizmeti veren 13 köprümüzde yenileme çalışmaları yapılacak. Önce köprülerdeki altyapı hizmetlerinin durumu tespit edilerek nasıl bir yöntem izleyeceğiz ona karar vereceğiz. Bir daha sel felaketi olmasın diye bu çalışmalar yapılacak. En kısa zamanda çalışmalara başlayacağız” dedi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.