Vali Serdengeçti 112 Acil Çağrı Merkezi Personeliyle bir araya geldi

GÜNDEM 13.02.2024 - 15:14, Güncelleme: 13.02.2024 - 15:21 4718+ kez okundu.
 

Vali Serdengeçti 112 Acil Çağrı Merkezi Personeliyle bir araya geldi

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, her yıl 11 Şubat'ta kutlanan "112 Günü" kapsamında, Giresun'daki 112 Acil Çağrı Merkezi personeliyle bir araya geldi.
Vali Serdengeçti, Türkiye'de ve Avrupa Birliği ülkelerinde kullanılan 112 acil çağrı numarasının farkındalığını artırmak, bu hizmetin toplum için ne kadar kritik olduğunu vurgulamak amacıyla 12 Şubat Pazartesi günü Giresun 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Mustafa Türedi ve personelini, makamında kabul etti. 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Mustafa Türedi, merkezin faaliyetleri hakkında Vali Serdengeçti'ye bilgi vererek, personelin günlük çalışmaları, sorunları ve çözüm önerileri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Görüşmede Vali Serdengeçti, 112 personelinin özverili çalışmalarını takdir ederek, acil çağrı hizmetlerinin toplum sağlığı ve güvenliği açısından kritik bir rol oynadığını ifade etti. 112 Acil Çağrı Merkezi'nin etkin bir şekilde çalışmasının, acil durumlarda hızlı müdahalenin ve yardımın sağlanmasının temelini oluşturduğunu belirtti.
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, her yıl 11 Şubat'ta kutlanan "112 Günü" kapsamında, Giresun'daki 112 Acil Çağrı Merkezi personeliyle bir araya geldi.

Vali Serdengeçti, Türkiye'de ve Avrupa Birliği ülkelerinde kullanılan 112 acil çağrı numarasının farkındalığını artırmak, bu hizmetin toplum için ne kadar kritik olduğunu vurgulamak amacıyla 12 Şubat Pazartesi günü Giresun 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Mustafa Türedi ve personelini, makamında kabul etti.

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Mustafa Türedi, merkezin faaliyetleri hakkında Vali Serdengeçti'ye bilgi vererek, personelin günlük çalışmaları, sorunları ve çözüm önerileri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

Görüşmede Vali Serdengeçti, 112 personelinin özverili çalışmalarını takdir ederek, acil çağrı hizmetlerinin toplum sağlığı ve güvenliği açısından kritik bir rol oynadığını ifade etti. 112 Acil Çağrı Merkezi'nin etkin bir şekilde çalışmasının, acil durumlarda hızlı müdahalenin ve yardımın sağlanmasının temelini oluşturduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.