Vali Memiş, Çınar Restaurant’ın konuğu oldu

GÜNDEM (BLT) - Bülten | 27.08.2018 - 17:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 6511+ kez okundu.
 

Vali Memiş, Çınar Restaurant’ın konuğu oldu

Karadeniz’in mutfak ve lezzet kültürünü kaliteli hizmet anlayışıyla buluşturan Çınar Resturant’ın bu kez misafiri Gümüşhane Valisi Pirazizli Okay Memiş oldu.
Gümüşhane Valisi Memiş yaptığı açıklamada, “Gerçekten değil Piraziz için Karadeniz’e özgü bir resturant. Fırsat buldukça, memleketime geldikçe mutlaka Olgun beyin işletmeciliğini yaptığı Çınar Resturant’a uğruyorum” dedi. Çınar Resturantın İşletme Sahibi Olgun Bulut ise, “Valimiz sayın Okay Memiş fırsat buldukça restaurantımıza gelir. Etini yer gider. Sayın Valimiz başta olmak üzere çok sayıda dostumuz mutlaka buraya uğramadan geçmez. Bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. İnşallah burada, başta Karadeniz illerimiz olmak üzere ülkemizin değişik yörelerinden lezzetlerini, kaliteden ödün vermeden misafirlerimize sunacağız” diye konuştu. Bulut, “Burada çalışan her personel işinin ehli ustalar olup, lezzetin büyüsüyle profesyonelliklerini birleştiriyorlar. Markalaşma ve kurumsallaşmayı kurum hedeflerinin ilk sırasına yerleştirmiş olan Çınar restaurant kendine has bir et kültürünü belirlemiş durumda. Bu anlayışla müşteri portföyümüzü her geçen gün genişletmek hedef kitlelerimizin en önemli tercihi olmak istiyoruz. Izgara çeşitleri, kebap, döner çeşitlerimizin yanı sıra insanlar aileleri ile geldiklerinde rahat olsunlar istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Karadeniz’in mutfak ve lezzet kültürünü kaliteli hizmet anlayışıyla buluşturan Çınar Resturant’ın bu kez misafiri Gümüşhane Valisi Pirazizli Okay Memiş oldu.

Gümüşhane Valisi Memiş yaptığı açıklamada, “Gerçekten değil Piraziz için Karadeniz’e özgü bir resturant. Fırsat buldukça, memleketime geldikçe mutlaka Olgun beyin işletmeciliğini yaptığı Çınar Resturant’a uğruyorum” dedi.

Çınar Resturantın İşletme Sahibi Olgun Bulut ise, “Valimiz sayın Okay Memiş fırsat buldukça restaurantımıza gelir. Etini yer gider. Sayın Valimiz başta olmak üzere çok sayıda dostumuz mutlaka buraya uğramadan geçmez. Bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. İnşallah burada, başta Karadeniz illerimiz olmak üzere ülkemizin değişik yörelerinden lezzetlerini, kaliteden ödün vermeden misafirlerimize sunacağız” diye konuştu.

Bulut, “Burada çalışan her personel işinin ehli ustalar olup, lezzetin büyüsüyle profesyonelliklerini birleştiriyorlar. Markalaşma ve kurumsallaşmayı kurum hedeflerinin ilk sırasına yerleştirmiş olan Çınar restaurant kendine has bir et kültürünü belirlemiş durumda. Bu anlayışla müşteri portföyümüzü her geçen gün genişletmek hedef kitlelerimizin en önemli tercihi olmak istiyoruz. Izgara çeşitleri, kebap, döner çeşitlerimizin yanı sıra insanlar aileleri ile geldiklerinde rahat olsunlar istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.