Uşak fuarını 4 günde 65 bin ziyaretçi gezdi

EKONOMİ 25.09.2023 - 10:08, Güncelleme: 25.09.2023 - 10:15 4745+ kez okundu.
 

Uşak fuarını 4 günde 65 bin ziyaretçi gezdi

Dayanışma ile kapılarını açan Uşak 8. Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı, 4 günde Manisa'dan Kütahya'ya, Denizli'den Afyonkarahisar'a kadar çevre illerden 65 bin ziyaretçi ağırladı.
GL Platform tarafından Kemal Öz Çok Amaçlı Kapalı Fuar Alanında düzenlenen Uşak 8. Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı'nda 150 firma yenilikçi ürünlerini sergiledi. Fuar katılımcısı firmaların özel kampanya ile sundukları yeni teknoloji tarım aletleri büyük ilgi gördü. AK Parti Uşak Milletvekili Op. Dr. İsmail Güneş “Daha çok üretmek, daha çok ihracat yapmak zorundayız. Fuarlara katılım giderek artıyorsa, bu üreticilerin bu amaç doğrultusunda canla başla çalıştıklarını ve emeklerinin karşılığında kazandıklarını gösteriyor. Fuarların üreticilerin yeni bilgi, ürün ve teknolojik gelişmeleri takip edebilmesi açısından büyük bir şans olduğunu düşünüyorum” dedi.  AK Parti Uşak Milletvekili Av. Fahrettin Tuğrul “Tarım, Türkiye’nin her anlamda Dünya ülkeleri arasında yer almasını sağladı. Tarım, savunma sanayi kadar önemli, stratejik. Bu önemin farkında olan bir iktidar bizim için şans. Destekler, bilinçlendirme çalışmaları, teknolojik bilgilendirmeler çok değerli. Ülkemiz sektörde dünyada söz sahibi. Üreticilerimizin, çiftçimizin yanındayız” dedi.
Dayanışma ile kapılarını açan Uşak 8. Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı, 4 günde Manisa'dan Kütahya'ya, Denizli'den Afyonkarahisar'a kadar çevre illerden 65 bin ziyaretçi ağırladı.

GL Platform tarafından Kemal Öz Çok Amaçlı Kapalı Fuar Alanında düzenlenen Uşak 8. Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı'nda 150 firma yenilikçi ürünlerini sergiledi. Fuar katılımcısı firmaların özel kampanya ile sundukları yeni teknoloji tarım aletleri büyük ilgi gördü.

AK Parti Uşak Milletvekili Op. Dr. İsmail Güneş “Daha çok üretmek, daha çok ihracat yapmak zorundayız. Fuarlara katılım giderek artıyorsa, bu üreticilerin bu amaç doğrultusunda canla başla çalıştıklarını ve emeklerinin karşılığında kazandıklarını gösteriyor. Fuarların üreticilerin yeni bilgi, ürün ve teknolojik gelişmeleri takip edebilmesi açısından büyük bir şans olduğunu düşünüyorum” dedi. 

AK Parti Uşak Milletvekili Av. Fahrettin Tuğrul “Tarım, Türkiye’nin her anlamda Dünya ülkeleri arasında yer almasını sağladı. Tarım, savunma sanayi kadar önemli, stratejik. Bu önemin farkında olan bir iktidar bizim için şans. Destekler, bilinçlendirme çalışmaları, teknolojik bilgilendirmeler çok değerli. Ülkemiz sektörde dünyada söz sahibi. Üreticilerimizin, çiftçimizin yanındayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.