Türkiye Yüzyılında başarıya ulaşmak istiyorum

SİYASET 20.11.2023 - 18:03, Güncelleme: 20.11.2023 - 18:03 5056+ kez okundu.
 

Türkiye Yüzyılında başarıya ulaşmak istiyorum

Ak Parti Bulancak Belediye Meclis Üyesi ve İnşaat Mühendisi Ömer Dik, ‘Niyet hayır akıbet hayır’ diyerek açıkladığı Bulancak Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.
AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığına evraklarını teslim eden İnşaat Mühendisi Ömer Dik, 2019 yerel seçimlerinde belediye meclis üyesi olarak görev aldığı Bulancak Belediyesinde Belediye Başkanı olmak için harekete geçti. Aday adaylığını açıklayarak çevresinden ve vatandaşlardan olumlu tepkiler aldığını ifade eden Başkan Aday Adayı Ömer Dik, “31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti’mizin ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasını temsil etmek ve yaklaşık 5 yıldır meclis üyesi olarak hizmet ettiğim Bulancak’ımıza daha fazla hizmet ve teknik bir belediyecilikle katkı sağlamak için çıktığım bu yolda Türkiye yüzyılında başarıya ulaşmak için hemşehrilerimizin desteklerini bekliyorum” dedi.
Ak Parti Bulancak Belediye Meclis Üyesi ve İnşaat Mühendisi Ömer Dik, ‘Niyet hayır akıbet hayır’ diyerek açıkladığı Bulancak Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığına evraklarını teslim eden İnşaat Mühendisi Ömer Dik, 2019 yerel seçimlerinde belediye meclis üyesi olarak görev aldığı Bulancak Belediyesinde Belediye Başkanı olmak için harekete geçti.

Aday adaylığını açıklayarak çevresinden ve vatandaşlardan olumlu tepkiler aldığını ifade eden Başkan Aday Adayı Ömer Dik, “31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti’mizin ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasını temsil etmek ve yaklaşık 5 yıldır meclis üyesi olarak hizmet ettiğim Bulancak’ımıza daha fazla hizmet ve teknik bir belediyecilikle katkı sağlamak için çıktığım bu yolda Türkiye yüzyılında başarıya ulaşmak için hemşehrilerimizin desteklerini bekliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.