Turizmci Enver Türkmen, farkındalık oluşturdu

YAŞAM 26.07.2021 - 17:33, Güncelleme: 26.07.2021 - 17:33 3624+ kez okundu.
 

Turizmci Enver Türkmen, farkındalık oluşturdu

Bulancak’ta turizmci Enver Türkmen çevre temizliğine dikkat çekmek için Bulancak plajında çöp topladı.
Enver Türkmen çevreye atılan çöpleri poşetlere doldurdu. Gönüllü olarak ilçenin farklı noktalarında çöp toplamaya devam edeceğini belirten Türkmen, vatandaşları daha duyarlı davranmaya çağırdı. Türkmen, amacının gelecek nesillere yaşanılabilir bir çevre bırakmak olduğunu ifade ederek, "Lütfen çevremizi temiz tutalım. Nasıl görmek istiyorsanız öyle bırakın. Bulancak belediye plajı çok güzel bir yer. Ama çevreye çöp gördüm. Bu da gerçekten beni üzdü.’’dedi. Elinden  geldiğince çevreyi temiz tutarak toplumda farkındalık oluşturmak istediğini anlatan Türkmen, herkesi doğaya sahip çıkmaya davet etti. Haber: Erol Küçük
Bulancak’ta turizmci Enver Türkmen çevre temizliğine dikkat çekmek için Bulancak plajında çöp topladı.

Enver Türkmen çevreye atılan çöpleri poşetlere doldurdu. Gönüllü olarak ilçenin farklı noktalarında çöp toplamaya devam edeceğini belirten Türkmen, vatandaşları daha duyarlı davranmaya çağırdı.

Türkmen, amacının gelecek nesillere yaşanılabilir bir çevre bırakmak olduğunu ifade ederek, "Lütfen çevremizi temiz tutalım. Nasıl görmek istiyorsanız öyle bırakın. Bulancak belediye plajı çok güzel bir yer. Ama çevreye çöp gördüm. Bu da gerçekten beni üzdü.’’dedi. Elinden  geldiğince çevreyi temiz tutarak toplumda farkındalık oluşturmak istediğini anlatan Türkmen, herkesi doğaya sahip çıkmaya davet etti.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.