Tugay Tiryaki’li Manavgat 3. Lig Hayaline Veda Etti
Tugay Tiryaki’li Manavgat 3. Lig Hayaline Veda Etti
Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play-Off 1. Tur karşılaşmasında Manavgat Belediyespor, Konya Ereğlispor’a 1-0 mağlup olarak 3. Lig umutlarını bu sezon için kaybetti.
Tek maç eleme usulüyle Afyon Zafer Stadı’nda oynanan mücadelede Antalya temsilcisi, güçlü rakibi karşısında turu geçemedi.
Manavgat Belediyespor formasını giyen ve sezonu grubunun gol kralı olarak tamamlayan Bulancaklı futbolcu Tugay Tiryaki, başarılı performansına rağmen takımının hedefe ulaşmasına yetemedi. Bu sonuçla birlikte Manavgat Belediyespor’un 3. Lig'e yükselme hayali bir sezon daha ertelenmiş oldu.
Önümüzdeki yıl da BAL’da mücadele edecek olan Manavgat ekibinde, Tugay Tiryaki’nin yeni sezondaki adresi ise merak konusu. Golcü oyuncunun performansı transfer piyasasında dikkat çekmeye devam ediyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.