Tokat'ta sağanak nedeniyle binaların giriş ve bodrum katlarını su bastı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 12.05.2024 - 10:57, Güncelleme: 11.05.2024 - 22:39 2385+ kez okundu.
 

Tokat'ta sağanak nedeniyle binaların giriş ve bodrum katlarını su bastı

TOKAT (AA) - Tokat'ın Zile ilçesinde sağanak hayatı olumsuz etkiledi.İlçede akşam saatlerinde başlayan sağanak nedeniyle caddelerden akan su, apartmanların giriş ve bodrum katlarındaki evlere doldu.Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, AA muhabirine, ilçede sağanağın akşam saatlerinde başladığını söyledi.Belediyenin itfaiye ve fen işleri ekiplerinin bodrum katlarını su basan binalarda çalışma yaptığını belirten Sargın, "Ekiplerimizin binalardaki deşarj çalışmaları devam ediyor. Yarın evleri zarar gören hemşehrilerimizin zarar tespitlerini AFAD ile yapacağız. Şu an için can kaybı veya yaralanma söz konusu değil." ifadelerini kullandı.

TOKAT (AA) - Tokat'ın Zile ilçesinde sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

İlçede akşam saatlerinde başlayan sağanak nedeniyle caddelerden akan su, apartmanların giriş ve bodrum katlarındaki evlere doldu.

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, AA muhabirine, ilçede sağanağın akşam saatlerinde başladığını söyledi.

Belediyenin itfaiye ve fen işleri ekiplerinin bodrum katlarını su basan binalarda çalışma yaptığını belirten Sargın, "Ekiplerimizin binalardaki deşarj çalışmaları devam ediyor. Yarın evleri zarar gören hemşehrilerimizin zarar tespitlerini AFAD ile yapacağız. Şu an için can kaybı veya yaralanma söz konusu değil." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.