Tokat'ta kayıp olarak aranan kişi ölü bulundu

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 02.04.2024 - 14:09, Güncelleme: 02.04.2024 - 14:11 2815+ kez okundu.
 

Tokat'ta kayıp olarak aranan kişi ölü bulundu

Tokat'ın Turhal ilçesinde kayıp olarak aranan kişi ölü bulundu.
Kazımkarabekir Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan 90 yaşındaki Mehmet Koçer, dün akşam iftardan sonra evden ayrıldı. Yakınları, Koçer'den bir daha haber alamamaları üzerine polise kayıp ihbarında bulundu. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) görüntülerini inceleyen polis ekipleri, Koçer'in son olarak Sanayi Sitesi yakınlarında görüldüğünü tespit etti. Aramalar sonucu Koçer'in cesedi Karasu Deresi'nde bulundu. Yürüyüş yaparken dengesini kaybedip suya düştüğü değerlendirilen Koçer'in cesedi, incelemenin ardından Turhal Devlet Hastanesi morguna gönderildi.  
Tokat'ın Turhal ilçesinde kayıp olarak aranan kişi ölü bulundu.

Kazımkarabekir Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan 90 yaşındaki Mehmet Koçer, dün akşam iftardan sonra evden ayrıldı.

Yakınları, Koçer'den bir daha haber alamamaları üzerine polise kayıp ihbarında bulundu.

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) görüntülerini inceleyen polis ekipleri, Koçer'in son olarak Sanayi Sitesi yakınlarında görüldüğünü tespit etti.

Aramalar sonucu Koçer'in cesedi Karasu Deresi'nde bulundu.

Yürüyüş yaparken dengesini kaybedip suya düştüğü değerlendirilen Koçer'in cesedi, incelemenin ardından Turhal Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.