Tirebolu’ya hizmet için yola çıktı!

SİYASET 02.12.2023 - 23:03, Güncelleme: 03.12.2023 - 15:52 7469+ kez okundu.
 

Tirebolu’ya hizmet için yola çıktı!

Tirebolu Ziraat Odası Başkanı Erim Yaman’ın, AK Parti’den Tirebolu Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklaması Tirebolu’da heyecan yarattı.
Tirebolu Ziraat Odası adına yaptığı proje ile Tirebolulu çiftçilerin alın teri olan fındık ürününe sahip çıkan ve Tirebolu halkı tarafından sevilen bir isim olan Erim Yaman ismi, AK Parti’nin haricinde diğer partilileri de harekete geçirdi. 1973 yılında Beliçika’da dünyaya gelen ve memleket sevdası ile Tirebolu’ya geri dönen Erim Yaman, 2007 yılından bu yana Ziraat Odası Başkanı olarak görev yapıyor. Aday adaylığının ardından bir açıklama yapan Belediye Başkan Aday Adayı Erim Yaman yaptığı açıklamada, “Kıymetli hemşehrilerim yapmış olduğum istişareler neticesinde ve siz değerli hemşerilerimden gelen yoğun talep doğrultusunda yaşadığım ilçeye hizmet etmek adına Tirebolu ilçesi belediye başkan aday adaylığına başvurmuş bulunmaktayım. Sizlerin teveccühü, desteği ve Allah’ın izniyle bu görevi laikiyle yerine getireceğimi düşünerek desteklerinizi bekliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.
Tirebolu Ziraat Odası Başkanı Erim Yaman’ın, AK Parti’den Tirebolu Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklaması Tirebolu’da heyecan yarattı.

Tirebolu Ziraat Odası adına yaptığı proje ile Tirebolulu çiftçilerin alın teri olan fındık ürününe sahip çıkan ve Tirebolu halkı tarafından sevilen bir isim olan Erim Yaman ismi, AK Parti’nin haricinde diğer partilileri de harekete geçirdi.

1973 yılında Beliçika’da dünyaya gelen ve memleket sevdası ile Tirebolu’ya geri dönen Erim Yaman, 2007 yılından bu yana Ziraat Odası Başkanı olarak görev yapıyor.

Aday adaylığının ardından bir açıklama yapan Belediye Başkan Aday Adayı Erim Yaman yaptığı açıklamada, “Kıymetli hemşehrilerim yapmış olduğum istişareler neticesinde ve siz değerli hemşerilerimden gelen yoğun talep doğrultusunda yaşadığım ilçeye hizmet etmek adına Tirebolu ilçesi belediye başkan aday adaylığına başvurmuş bulunmaktayım. Sizlerin teveccühü, desteği ve Allah’ın izniyle bu görevi laikiyle yerine getireceğimi düşünerek desteklerinizi bekliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.