Tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği eğitimi kursiyeleri sertifika aldı

GÜNDEM 01.12.2023 - 10:45, Güncelleme: 01.12.2023 - 10:45 3264+ kez okundu.
 

Tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği eğitimi kursiyeleri sertifika aldı

Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde düzenlenen Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Eğitimi tamamlandı.
İzmir, Efes Selçuk, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası Şube Müdürlüğü, Efes Selçuk Belediyesi, iş birliğiyle hayata geçen proje kapsamında düzenlenen Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu tamamlandı. 72 saat süren eğitimde 13 kursiyer sertifikalarını aldı. Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu’nu bugüne kadar toplam 29 kursiyer tamamladı. Kentteki iş gücü potansiyeli verimli eğitimlerle arttırmayı amaçlayarak nitelikli insan kaynağı oluşturmak için hayata geçen proje kapsamında düzenlenen eğitimler arasında yer alan Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Eğitimi’nde kursiyerler bitkilerin yetiştiriciliğinden distilasyonuna kadar tüm evreler hakkında bilgi aldı.  Son yıllarda önemi giderek artan Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği alternatif tarım açısından da önem taşıyor.
Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde düzenlenen Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Eğitimi tamamlandı.

İzmir, Efes Selçuk, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası Şube Müdürlüğü, Efes Selçuk Belediyesi, iş birliğiyle hayata geçen proje kapsamında düzenlenen Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu tamamlandı. 72 saat süren eğitimde 13 kursiyer sertifikalarını aldı. Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu’nu bugüne kadar toplam 29 kursiyer tamamladı.

Kentteki iş gücü potansiyeli verimli eğitimlerle arttırmayı amaçlayarak nitelikli insan kaynağı oluşturmak için hayata geçen proje kapsamında düzenlenen eğitimler arasında yer alan Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Eğitimi’nde kursiyerler bitkilerin yetiştiriciliğinden distilasyonuna kadar tüm evreler hakkında bilgi aldı.  Son yıllarda önemi giderek artan Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği alternatif tarım açısından da önem taşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.