"Tarım gençlerle yükseliyor" fikir yarışmaları ilgi görüyor

EKONOMİ 05.02.2024 - 10:01, Güncelleme: 05.02.2024 - 10:01 4558+ kez okundu.
 

"Tarım gençlerle yükseliyor" fikir yarışmaları ilgi görüyor

Ülke tarımının geleceği olan gençlerin engin fikir ve projeleri geleceğe ışık tutuyor. Organize edilen yarışmalarla ilgili gençler, yenilikçi projeleriyle bu etkinliklere katılım sağlıyor.
İzmir İl Tarım Orman müdürü Mustafa Şahin  Agroexpo Fuar alanında, İzmir Ticaret Borsası organizasyonunda düzenlenen "Tarım Gençlerle Yükseliyor" fikir yarışmasının açılış ve ödül törenine katıldı. İl Müdürü Mustafa Şahin, “Tarımın Yüzyılı" olarak ilan edilen bu dönemde, gençlerimizin tarım üzerine yenilikçi projeler geliştirmesinin gurur verici olduğunu söyledi. Tarımın günümüzde sadece çiftçilikle sınırlı kalmadığına değinen  İl Müdürü Mustafa Şahin;  “Gençlerimizin fikirleri, bu alana göstermiş oldukları ilgi, inovasyon ve çözüm odaklı düşünce ile geleceğin tarımını şekillendirebilmenin mümkün olduğunu yarışma sonuçları ile görüyoruz. Onların enerjisi, yaratıcılığı ve vizyonu tarımı daha verimli, çevre dostu ve büyümeye açık hale getirecektir. Gelecekte tarım alanında oluşturacakları kariyerler, sadece gençlerimize değil toplumumuza da değer katacaktır” dedi. Yarışmada ödül ve sergileme almaya hak kazanan proje sahiplerine ödülleri takdim edildi. Ödül töreninin ardından Türk tarımını dünya tarımı ile 19. kez İzmir'de buluşturan AgroExpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda yer alan Borsa Standında yarışma sergisi gezildi.
Ülke tarımının geleceği olan gençlerin engin fikir ve projeleri geleceğe ışık tutuyor. Organize edilen yarışmalarla ilgili gençler, yenilikçi projeleriyle bu etkinliklere katılım sağlıyor.

İzmir İl Tarım Orman müdürü Mustafa Şahin  Agroexpo Fuar alanında, İzmir Ticaret Borsası organizasyonunda düzenlenen " Tarım Gençlerle Yükseliyor" fikir yarışmasının açılış ve ödül törenine katıldı.

İl Müdürü Mustafa Şahin, “Tarımın Yüzyılı" olarak ilan edilen bu dönemde, gençlerimizin tarım üzerine yenilikçi projeler geliştirmesinin gurur verici olduğunu söyledi.

Tarımın günümüzde sadece çiftçilikle sınırlı kalmadığına değinen  İl Müdürü Mustafa Şahin;  “Gençlerimizin fikirleri, bu alana göstermiş oldukları ilgi, inovasyon ve çözüm odaklı düşünce ile geleceğin tarımını şekillendirebilmenin mümkün olduğunu yarışma sonuçları ile görüyoruz. Onların enerjisi, yaratıcılığı ve vizyonu tarımı daha verimli, çevre dostu ve büyümeye açık hale getirecektir. Gelecekte tarım alanında oluşturacakları kariyerler, sadece gençlerimize değil toplumumuza da değer katacaktır” dedi.

Yarışmada ödül ve sergileme almaya hak kazanan proje sahiplerine ödülleri takdim edildi. Ödül töreninin ardından Türk tarımını dünya tarımı ile 19. kez İzmir'de buluşturan AgroExpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda yer alan Borsa Standında yarışma sergisi gezildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.