Tanıdıklarını Çekiyor Facebook 'ta Paylaşıyor!

GÜNDEM 15.05.2024 - 17:36, Güncelleme: 15.05.2024 - 17:54 5965+ kez okundu.
 

Tanıdıklarını Çekiyor Facebook 'ta Paylaşıyor!

Bulancak’ın tanınan iş insanı Ünsal Güven sosyal medyada fark yaratıyor, sosyal medyanın gücünü etkili bir şekilde kullanıyor.
Bulancak sanayi sitesinde faaliyet gösteren Ersal Endüstriyel işletmesinin sahibi olan Ünsal Güven, gerek Bulancak sokaklarında gerekse iş seyahatlerinde tanıdığı simaları anında Facebook hesabında paylaşıyor. Ünsal Güven’in sosyal medya paylaşımları, bölge halkı tarafından büyük ilgi görüyor. İş insanı, güçlü insan ilişkileri sayesinde, yolda arabayla giderken, kaldırımda yürürken veya bir çay molası verirken bile karşılaştığı kişileri sosyal medya hesabında paylaşmasıyla tanınıyor. Bu özelliği, Ünsal Güven’in Facebook hesabının takip edilmesini sağlıyor. Bulancak’ta ve diğer şehirlerdeki iş seyahatlerinde sıkça rastlanan Ünsal Güven, bu paylaşımlarıyla hem sosyal çevresini genişletiyor hem de iş dünyasında adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medya stratejisiyle öne çıkan Ünsal Güven, insanlarla kurduğu samimi iletişimle beğeni topluyor.
Bulancak’ın tanınan iş insanı Ünsal Güven sosyal medyada fark yaratıyor, sosyal medyanın gücünü etkili bir şekilde kullanıyor.

Bulancak sanayi sitesinde faaliyet gösteren Ersal Endüstriyel işletmesinin sahibi olan Ünsal Güven, gerek Bulancak sokaklarında gerekse iş seyahatlerinde tanıdığı simaları anında Facebook hesabında paylaşıyor.

Ünsal Güven’in sosyal medya paylaşımları, bölge halkı tarafından büyük ilgi görüyor. İş insanı, güçlü insan ilişkileri sayesinde, yolda arabayla giderken, kaldırımda yürürken veya bir çay molası verirken bile karşılaştığı kişileri sosyal medya hesabında paylaşmasıyla tanınıyor. Bu özelliği, Ünsal Güven’in Facebook hesabının takip edilmesini sağlıyor.

Bulancak’ta ve diğer şehirlerdeki iş seyahatlerinde sıkça rastlanan Ünsal Güven, bu paylaşımlarıyla hem sosyal çevresini genişletiyor hem de iş dünyasında adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medya stratejisiyle öne çıkan Ünsal Güven, insanlarla kurduğu samimi iletişimle beğeni topluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.