Sinop açıklarında balıkçı ağlarına takılan mersin balığı yeniden suya bırakıldı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 10.02.2024 - 13:43, Güncelleme: 10.02.2024 - 16:30 3178+ kez okundu.
 

Sinop açıklarında balıkçı ağlarına takılan mersin balığı yeniden suya bırakıldı

Sinop'un Ayancık ilçesi açıklarında balıkçı ağlarına takılan mersin balığı, yeniden denize salındı.
Avlanmak amacıyla Karadeniz'e açılan balıkçı Nejat Demircan'ın ağlarına, mersin balığı takıldı. Demircan, ağa takılan balığı tekrar suya bıraktı. Demircan, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından geçen yıl kasım ayında Sinop açıklarında 11 bin mersin balığının suya salındığını belirterek, "Bir mersin balığı olarak bugün ağımıza takıldı. Büyümesi için çipli mersin balığını suya iade ettik." dedi.  
Sinop'un Ayancık ilçesi açıklarında balıkçı ağlarına takılan mersin balığı, yeniden denize salındı.

Avlanmak amacıyla Karadeniz'e açılan balıkçı Nejat Demircan'ın ağlarına, mersin balığı takıldı. Demircan, ağa takılan balığı tekrar suya bıraktı.

Demircan, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından geçen yıl kasım ayında Sinop açıklarında 11 bin mersin balığının suya salındığını belirterek, "Bir mersin balığı olarak bugün ağımıza takıldı. Büyümesi için çipli mersin balığını suya iade ettik." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.