Sinan Yıldız’ın kaleminden “Tarihe leke sürenler ve tarihe geçenler”
Sinan Yıldız’ın kaleminden “Tarihe leke sürenler ve tarihe geçenler”
Yıldız Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız, Umre ziyaretinin ardından yazılarına kaldığı yerden devam etti. Yıldız, gündemi değerlendirdi.
4 Mart 2025 Salı günü yayımlanan Karakalem köşe yazısında, Türkiye gündeminde büyük yankı uyandıran bir olay hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Geçtiğimiz hafta Türk milletini derinden üzen ve halen gündemdeki yerini koruyan "mektup" olayına sert tepki gösteren Yıldız, terörist başının yıllar önce Türkiye'ye büyük acılar yaşattığını, binlerce insanın hayatını kaybetmesine neden olduğunu vurguladı.
Türk televizyonlarında bu mektubun Kürtçe okunmasının, millet vicdanında derin yaralar açtığını belirten Sinan Yıldız, bu durumun tarihe kara bir leke olarak geçtiğini ifade etti.
Öte yandan, Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhunu yansıtan güzel bir uygulamaya da değinen Yıldız, Bulancak Belediyesi'nin ihtiyaç sahiplerine yönelik iftar ve sahur yemekleri dağıtımını takdirle karşıladı.
Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'ın talimatıyla başlatılan uygulama kapsamında, sıcak yemeklerin doğrudan ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırıldığına dikkat çekti. Ayrıca, belediyenin uygun fiyatlı et satışı ve puan sistemiyle çalışan sosyal market projeleriyle de dar gelirli vatandaşlara destek sağladığını belirterek, bu çalışmaları yürüten yetkililere teşekkür etti.
Sinan Yıldız’ın “Karakalem” adlı köşe yazısını okumak için tıklayınız…
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.