Sıbıç, yeniden adaylık yolunda!

SİYASET 04.12.2023 - 17:02, Güncelleme: 04.12.2023 - 17:06 7080+ kez okundu.
 

Sıbıç, yeniden adaylık yolunda!

CHP’den yeniden Belediye Başkanlığı için yola çıkan Necmi Sıbıç, 31 Mart 2024 seçimlerinde yeniden aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Geniş bir ekiple gazetemizi ziyaret eden Necmi Sıbıç, “Güzel ilçem Bulancak'a hizmet için Belediye Başkanlığına talibim ve aday adaylığım için partime resmi başvurumu yapıp, 12 Aralık 2023 saat 12.00'de partim CHP Bulancak İlçe binamızda aday adaylığıma dair bir toplantı yapacağım” dedi. ‘Yıllardır partisinde yol arkadaşlarıyla birlikte hak, hukuk, adalet mücadelesi verdiğini ifade eden Belediye Başkan Aday Adayı Sıbıç, “İlçemin tüm sorunlarını da, çözüm yollarını da biliyorum. Bulancak her şeyin en iyisine layık. Meydanı, iskelesi, salı pazarı, sahilleri, kültür sanat etkinlikleri ile çok daha fazla adından söz ettirmesi gereken ilçemiz maalesef çok gerilerde kaldı. Şimdi Bulancak'ı ayağa kaldırma, her alanda geliştirme ve güzelleştirme zamanı. Şimdi Bulancak Belediyesi'ne sosyal belediyecilik bayrağını dikme zamanı. Şimdi ilçemize huzuru ve bereketi getirme zamanı” diye konuştu. ‘BU DEFA HEDEFİ TAM 12'DEN VURACAĞIZ’ Sıbıç, “Geçen seçimde aslında başkanlığı kazanan ancak çeşitli oyunlarla elinden alınan biri olarak, yeniden başkanlığa talibim ve eminim ki bu defa hedefi tam 12'den vuracağız, yol arkadaşlarımla birlikte hakkımızı geri alacağız. Ben köy kent demeden ilçemizin her köşesini dolaşan, yurttaşlarımızla iletişim halinde olan, onlarla dertleşen, dinleyen biri olarak; herkesin her kesimin sorunlarına tanığım. Gençlerin, kadınların, hastaların, öğrencilerin, esnafın, üreticinin dertlerini bilen biriyim. Bir sabah balıkçılarla, diğer sabah fındık üreticisi ile, sonrasında pazarcı, daha sonra şoförlerle çay kahve içerek sorunları konuşan, ilçe halkımızla düğünde, bayramda, cenazede, hastane köşesinde sevinci, üzüntüyü paylaşan biriyim. Kısacası ilçemi tanıyor, insanları biliyor, sorunları dinliyor, çözüm için bu görevi üstlenmek istiyorum. Partimle, yol arkadaşlarımla, ekibimizle birlik beraberlik içinde çalışıp, kazanacağımıza olan inancım tamdır. Bulancak sosyal belediyeciliğe geri dönmeli, 31 Mart 2024'te halk belediyeciliği bayrağı ilçe belediyemize mutlaka dikilmeli. Bu defa mutlaka başaracağız” ifadelerini kullandı.
CHP’den yeniden Belediye Başkanlığı için yola çıkan Necmi Sıbıç, 31 Mart 2024 seçimlerinde yeniden aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Geniş bir ekiple gazetemizi ziyaret eden Necmi Sıbıç, “Güzel ilçem Bulancak'a hizmet için Belediye Başkanlığına talibim ve aday adaylığım için partime resmi başvurumu yapıp, 12 Aralık 2023 saat 12.00'de partim CHP Bulancak İlçe binamızda aday adaylığıma dair bir toplantı yapacağım” dedi.

‘Yıllardır partisinde yol arkadaşlarıyla birlikte hak, hukuk, adalet mücadelesi verdiğini ifade eden Belediye Başkan Aday Adayı Sıbıç, “İlçemin tüm sorunlarını da, çözüm yollarını da biliyorum. Bulancak her şeyin en iyisine layık. Meydanı, iskelesi, salı pazarı, sahilleri, kültür sanat etkinlikleri ile çok daha fazla adından söz ettirmesi gereken ilçemiz maalesef çok gerilerde kaldı. Şimdi Bulancak'ı ayağa kaldırma, her alanda geliştirme ve güzelleştirme zamanı. Şimdi Bulancak Belediyesi'ne sosyal belediyecilik bayrağını dikme zamanı. Şimdi ilçemize huzuru ve bereketi getirme zamanı” diye konuştu.

‘BU DEFA HEDEFİ TAM 12'DEN VURACAĞIZ’

Sıbıç, “Geçen seçimde aslında başkanlığı kazanan ancak çeşitli oyunlarla elinden alınan biri olarak, yeniden başkanlığa talibim ve eminim ki bu defa hedefi tam 12'den vuracağız, yol arkadaşlarımla birlikte hakkımızı geri alacağız. Ben köy kent demeden ilçemizin her köşesini dolaşan, yurttaşlarımızla iletişim halinde olan, onlarla dertleşen, dinleyen biri olarak; herkesin her kesimin sorunlarına tanığım. Gençlerin, kadınların, hastaların, öğrencilerin, esnafın, üreticinin dertlerini bilen biriyim. Bir sabah balıkçılarla, diğer sabah fındık üreticisi ile, sonrasında pazarcı, daha sonra şoförlerle çay kahve içerek sorunları konuşan, ilçe halkımızla düğünde, bayramda, cenazede, hastane köşesinde sevinci, üzüntüyü paylaşan biriyim. Kısacası ilçemi tanıyor, insanları biliyor, sorunları dinliyor, çözüm için bu görevi üstlenmek istiyorum. Partimle, yol arkadaşlarımla, ekibimizle birlik beraberlik içinde çalışıp, kazanacağımıza olan inancım tamdır. Bulancak sosyal belediyeciliğe geri dönmeli, 31 Mart 2024'te halk belediyeciliği bayrağı ilçe belediyemize mutlaka dikilmeli. Bu defa mutlaka başaracağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.